Στον ανακριτή το ζευγάρι που κρατούσε τη Μαρία

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε το ζευγάρι που κρατούσε το τετράχρονο κορίτσι σε οικισμό Ρομά στα Φάρσαλα.
Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης κατ’ εξακολούθηση.

Σήμερα θα δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δύο αθίγγανων, που παρουσιάζονταν ως γονείς της τετράχρονης.
Η δημοσιοποίηση θα γίνει κατόπιν εντολής εισαγγελέα, προκειμένου να διευκολυνθεί η επιχείρηση εντοπισμού της ταυτότητας του κοριτσιού.

Τι δηλώνει μέσω του δικηγόρου της η τσιγγάνα από τα Φάρσαλα

Οπως δήλωσε στο Newsit η δικηγόρος του ζεύγους των Ρομά που εμφανίζονταν ως γονείς της μικρής Μαρίας, Μαριέττα Παλάβρα “οι εντολείς μας εμμένουν στην αρχική τους θέση και τους έχει ζητηθεί, από όλους τους συνηγόρους υπεράσπισης να πούνε την αλήθεια και μόνο για το πως έχουν γίνει τα πράγματα γιατί αυτό θα βοηθήσει και τους ίδιους και τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Οπότε σήμερα περιμένουμε, όπως μας διαβεβαίωσαν και οι ίδιοι, οτι θα πούνε πιο πολλές λεπτομέρειες σε οτι αφορά την υποκοόητητα της βιολογικής μητέρας του κοριτσιού. Εχουν περιέλθει στην αντιληψή μας λεπτομέρειες και στοιχεία στα πλαίσια των καθηκόντων μας τα οποία όλοι οι συνήγοροι θα θέσουμε υπόψιν των δικαστικών αρχών.

“Αν εμένα μου πάρουν τη Μαρία έχω πεθάνει” λέει η τσιγγάνα

Αυτό όμως που θέλουμε να πούμε οτι το θέμα της αρπαγής ανηλίκου αρχίζει και χάνει ως θεωρία τη σπουδαιότητα που είχε τις πρώτες μέρες. Αντιλαμβάνονται πως δεν υπάρχει αρπαγή ανηλίκου και έχουμε παει σε κάτι άλλο που εμείς το λέγαμε εξαρχής, ίσως σε μια έκνομη υιοθεσία.

Σήμερα έχουμε πείσει την γυναίκα να έρθει και να μιλησει με περισσότερες λεπτομέρειες προκειμένου να ξετυλιχτει το κουβάρι” είπε η κυρία Παλάβρα.

Κλαίει και οδύρεται

“Η πελάτισσά μου την οποία πηγα και είδα εχθες για να συζητήσουμε λεπτομέρειες της υπεράσπισης ενόψει της σημερινής της απολογίας έκανα 45 λεπτά να την ηρεμήσω από τα κλάματα” αποκάλυψε στο Newsit η δικηγόρος της.
“Με εκλιπαρούσε να της πω τι γίνεται με το κορίτσι, με εκλιπαρούσε να της πω πως είναι η Μαρία.

Οταν της είπα “εντάξει, η Μαρία είναι σε καλά χέρια” μου είπε “νομίζεις πως ενδιαφέρει η φυλακή;Αν εμένα μου πάρουν τη Μαρία έχω πεθάνει”.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Εγώ προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία οτι η μάνα αυτή θα πάρει το παιδί και δεν είχα καμία αμφιβολία από την πρώτη στιγμή” είπε τέλος η δικηγόρος της τσιγγάνας που εμφάνιζε σαν δικό της παιδί την Μαρία.

Πηγή: NewsIt.gr