Αθλητικά Παρασκήνια, 30 Οκτωβρίου 2013

  • Ατυχη η ΜάλαγαΑτυχη η Μάλαγα

    Γιώργος Καραμάνος – Οι Ανδαλουσιανοί έφυγαν από την έδρα της Εσπανιόλ με το βαθμό (0-0), αλλά είχαν δύο δοκάρια και άξιζαν τη νίκη.

  • Διαψεύδει τα περί επιστροφής σε Ολυμπιακό ο ΓκαλέτιΔιαψεύδει τα περί επιστροφής σε Ολυμπιακό ο Γκαλέτι

    Φώτης Καρακούσης – Με δήλωσή του ο Λουτσιάνο Γκαλέτι διαψεύδει τα όσα γράφτηκαν πως είπε και τα οποία έχουν να κάνουν με επιθυμία του Αργεντίνου να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

  • «Ντου» οπαδών στην προπόνηση του ΟΦΗ«Ντου» οπαδών στην προπόνηση του ΟΦΗ

    – Ένταση στην προπόνηση του ΟΦΗ με τους οπαδούς να την διακόπτουν και να την… λένε σε έντονο ύφος στους παίκτες, θεωρώντας τους υπεύθυνους για την βαθμολογική κατρακύλα της ομάδας.

  • Τέλος η σεζόν για ΑγρίτηΤέλος η σεζόν για Αγρίτη

    Φώτης Καρακούσης – Σοκ στην Καλλονή με τον Ανέστη Αγρίτη. Ο έμπειρος επιθετικός υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός ως το τέλος της σεζόν.

  • «Παραδεχθήκατε ότι είστε παράρτημα...»«Παραδεχθήκατε ότι είστε παράρτημα…»

    – Άμεση ήταν η απάντηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού στην διαρροή από πλευράς Εργοτέλη. Κύκλοι των “πρασίνων” ευχαριστούν τους Κρητικούς που αναγνώρισαν τους εαυτούς τους στο χαρακτηρισμό “παράρτημα του Ολυμπιακού”.

  • Ο Μπλάτερ κάνει πιο συμπαθή τον ΚριστιάνοΟ Μπλάτερ κάνει πιο συμπαθή τον Κριστιάνο

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος αντιπαθεί τον πρόεδρο της FIFA, αλλά παρ’ όλα αυτά εκπλήσσεται από το μέγεθος της ανοησίας που έκανε με την παράσταση της Οξφόρδης.

  • Τι έχουμε δει ως τώρα...Τι έχουμε δει ως τώρα…

    Μιχάλης Τσόχος – Με αφορμή την συμπλήρωση του ενός τετάρτου του πρωταθλήματος ο Μιχάλης Τσόχος ακτινογραφεί την ως τώρα παρουσία των ομάδων και επιχειρεί να απαντήσει στα καυτά ερωτήματα…

  • Ο Μπέκαμ, ο Τέντι και η Ελλάδα  vid Ο Μπέκαμ, ο Τέντι και η Ελλάδα (vid)

    Γιώργος Καραμάνος – Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αναφέρει στο νέο βιβλίο του μία ανέκδοτη ιστορία για το περίφημο κορυφαίο γκολ-φάουλ του κόντρα στην Ελλάδα (2-2) το 2001.

  • Το δικό σας... Golden Boy!Το δικό σας… Golden Boy!

    Ball Boys – Ο Ball Boy Λευτέρης Ντανοβασίλης σχολιάζει τις επιλογές για το βραβείο Golden Boy 2013 και παρουσιάζει τις δικές του, ώστε εσείς να βγάλετε τον κορυφαίο.

  • Από Τετάρτη τα εισιτήρια με ΦωστήραΑπό Τετάρτη τα εισιτήρια με Φωστήρα

    Φώτης Καρακούσης – Μία μέρα πριν και συγκεκριμένα την Τετάρτη θα βγουν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Φωστήρα στο Περιστέρι.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com/