ΤΕΛΙΚΟ: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 4-0

μητρο

Λήξη του αγώνα. Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 4-0

92′ Σου του Λούκας από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις, μετρούν ήδη

88΄Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Από το φάουλ του Λούκας ο Κατσικάς πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Ρομπέρτο.

87΄Κίτρινη κάρτα στον Σαμαρη για μαρκάρισμα στον Νίνη.

83΄ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Πολύ ωραία προσπάθεια από τον Χολέμπας που γυρίζει για τον Φουστέρ ο οποίος με δυνατό σουτ στην κίνηση τραντάζει το δεξί δοκάρι του Χακόμπο.

82΄Μακρινό σουτ του Αθανασιάδη, η μπάλα φεύγει άουτ.

80′ ΓΚΟΛ 4-0

77΄Διπλή αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Μπονγκ και Μασάντο στο ματς, έξω Μήτρογλου και Μανιάτης.

74′ Κόρνερ με τον Χολέμπας από δεξιά, ο Φουστέρ στο πρώτο δοκάρι πήρε την γυριστή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η μπάλα βρίσκει λίγο και στον Νίνη.

70΄Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Νίνης αντί του Λάζαρ.

72′ Σέντρα Ολίσε από αριστερά, κεφαλιά ο Βούκιτς, η μπάλα πολύ άουτ

68′ Κίτρινη κάρτα στον Αθανασιάδη για μαρκάρισμα στον Τσόρι

64΄Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Τσόρι αντί του Σαβιόλα.

63΄Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Βούκιτς αντί του Σαλπιγγίδη.

60΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ατομική προσπάθεια του Κάμπελ που κάνει και το σουτ, η μπάλα από την κόντρα επιστρέφει σε αυτόν και αυτή τη φορά δίνει έτοιμο γκολ στον Σαβιόλα, ο οποίος σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα.

58΄Πρώτη τελική προσπάθεια για τον ΠΑΟΚ. Απο την πάσα του Λάζαρ ο Αθανασιάδης γύρισε ωραία το κορμί του και σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

51΄Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Από το φάουλ του Χολέμπας, ο Αθανασιάδης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Μήτρογλου που σούταρε στην κίνηση αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

50΄Ο Στέφενς ετοιμάζει και τον Βούκιτς.

46΄Έναρξη β΄ ημιχρόνου. Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Ολίσε στη θέση του Στοχ.

Ημίχρονο 

43′ Εκτέλεση φάουλ του Λίνο από μακριά, μπλοκάρει εύκολα ο Ρομπέρτο

40′ Ο Στέφενς σήκωσε για ζέσταμα τον Ολίσε

36′ Σέντρα του Κάμπελ από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Μήτρογλου με προβολή ανοίγει το σκορ 24΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Κάμπελ με εξαιρετική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή, ο Κατσουράνης απομάκρυνε προ του Μήτρογλου, η μπάλα έφτασε στον Χολέμπας ο οποίος σούταρε αλλά ο Χακόμπο με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα.

LIVEDERBY_533_355


22΄Κίτρινη κάρτα στον Λάζαρ
για μαρκάρισμα στον Κάμπελ.

20΄Στο 68% υπέρ του Ολυμπιακού η κατοχή της μπάλας.

images.watchit.gr

-Ο Μήτρογλου που είναι σε εξαιρετική φόρμα έχει πετύχει ένα γκολ σε βάρος του ΠΑΟΚ, αλλά με τη φανέλα του Ατρομήτου.

20΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Από την σέντρα του Κάμπελ ο Μήτρογλου αφύλαχτος στην περιοχή κατέβασε τη μπάλα αλλά το σουτ κατέληξε στην αγκαλιά του Χακόμπο.

15΄Πολλά λάθη και νευρικότητα από τις δύο ομάδες. Καμία αξιόλογη φάση ακόμα στο ματς.

– Ο ΠΑΟΚ έχει δύο ρεκόρ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Στο παλιό τον έχει υποχρεώσει στην ευρύτερη ήττα του εκεί με 4-0 το 1976. Και στο καινούριο ήταν η πρώτη ομάδα που τον νίκησε σε αγώνα πρωταθλήματος, τον Οκτώβριο του 2005. Εκείνο το 1-2 στις 16 Οκτωβρίου 2005 είναι και η μοναδική ήττα του Ολυμπιακού στο νέο Καραϊσκάκη πριν γυρίσει ο χρόνος σε αγώνα πρωταθλήματος.

10΄Χωρίς φάση ολοκληρώθηκε το πρώτο 10λεπτο.

5΄Οι γηπεδούχοι έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα.

-Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Ο ΠΑΟΚ νίκησε για τελευταία φορά τον Μάρτιο του 2011.

1΄Έναρξη αγώνα. Εξαιρετική ατμόσφαιρα από τους φίλους του Ολυμπιακού.

-Σε συνολικά 55 αγώνες που έχουν δώσει οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, οι ερυθρόλευκοι έχουν απολογισμό 40 νίκες, 7 ισοπαλίες και 8 ήττες.

-Πέρσι και τα δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα, μετά από επτά σερί αγώνες που έβγαζαν νικητή. Δύο σερί ισοπαλίες είχαν να κάνουν 30 χρόνια, ενώ δύο ισοπαλίες στην ίδια σεζόν δεν είχαν ξαναέλθει ποτέ. Μια πιθανή τρίτη ισοπαλία στη σειρά θα είναι ρεκόρ.

18:50 Σχεδόν κατάμεστο πλέον το γήπεδο.

Στο γήπεδο βρίσκεται και ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης όπως και οι Βρύζας, Τσιαστιακόφ.

Οι αποστολές των δύο ομάδων έφτασαν στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” χωρίς κανένα πρόβλημα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Μανωλάς, Σιόβας, Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ, Φουστέρ, Σαβιόλα, Μήτρογλου

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Λίνο, Κατσικάς, Κατσουράνης, Λάζαρ, Τζιόλης, Στοχ, Λούκας, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Διαιτητής: Παππάς (Αθήνας)

-Ο Ολυμπιακός έχει 28 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ απέχει τρεις. Από τα 20 παιχνίδια που έχουν δώσει και οι δύο μαζί έχουν κερδίσει τα 17! Ο αμέσως επόμενος Ατρόμητος απέχει δέκα και επτά βαθμούς αντίστοιχα.

-Για 6η φορά οι δύο ομάδες κοντράρονται στην 11η αγωνιστική με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις νίκες, ενώ ο ΠΑΟΚ το ιστορικό 4-0.