ΣΑΤΙΡΙΖΟΝΤΑΣ: Μυαλό, πάντως, δεν βάλαμε…

Γράφει ο Χρήστος Μαλασπίνας

Ε, λοιπόν, κουκούτσι μυαλό δεν μας έμεινε!  Μαζί με τα λεφτά, τις δουλειές και την υπομονή το χάσαμε κι αυτό! Ανεβαίνουν στα κάγκελα για να προστατέψουν μια χούφτα συνδικαλιστές της πεντάρας και, την ίδια ώρα, από τα ίδια κάγκελα, εμποδίζουν την πρόσληψη 1200 ατόμων στη χώρα όπου το 60% των νέων είναι άνεργο!

Αυτός δεν είναι σοσιαλισμός, αυτός είναι παραλογισμός!

Ο Ερντογάν αμφισβητεί την ύπαρξη της Κύπρου και μεις φυτεύουμε δένδρα και λουλούδια στον κήπο του! Αυτό δεν είναι δασοπονία, είναι σκέτη ….!

Κάποτε κάναμε και κουμπαριές και είδαμε που κατέληξαν…

Μυαλό, πάντως, δεν βάλαμε…

Ούτε προβλέπετε να μας συμβαίνει κάτι τέτοιο στο προσεχές διάστημα…

Διαφορετικά, θα φύλαγε ο κ. Τσίπρας τα πυρά του για την Τρόικα και ο Βενιζέλος για τον Ερντογάν…

Τώρα τσακώνονται για ένα …τρύπιο δολάριο!

Α, ναι, αποκάλυψε ο Τσίπρας το λόγο για τον οποίο πήγε στο Τέξας… Έκανε, λέει, προπόνηση στην …ξιφομαχία!  Άντε, να δούμε Τσίπρα και Βενιζέλο να μονομαχούν για τα κάλη της …Τρόικας! Μπρρρ..

Ο Σαμαράς να είναι μάρτυρας! Ναι, ναι, και η Παπαρήγα νοσοκόμα του …Ερυθρού Σταυρού!

Όταν τον βλέπει τον πιάνουν γέλια, λέει. Γιατί, όταν δεν τον βλέπει τι κάνει; Πανηγύρι. Δηλαδή, όπως γίναμε όλοι για τα πανηγύρια είμαστε…

Νάχεις και τον Φώτη να δηλώνει “παρών”. Παρών σε τι;  Αφού απ΄όλα απουσιάζει!  Από κόμμα κοντεύει να γίνει …απόκομμα…

Ξέρω, θα φτιάξουμε άλλο, πιό ωραίο και πιό μεγάλο, θα λέει τα ίδια ψέμματα στον κόσμο, θα τάζει τις ίδιες φρούδες ελπίδες, θα τρέφει τα ίδια απραγματοποίητα όνειρα.

Ναι, θα σκιάξει την Μέρκελ, θα φοβήσει τους δανειστές, θα στρέψει σε φυγή τους Τροϊκανούς, που πια εκτός του ότι μας ρουφάνε το μεδούλι, μας χύνουν και το αίμα… Τροχαίο, σου λέει. Τροχαίο ναι, τυχαίο, όχι!

Καλά, τον έναν που έπεσε με τη μηχανή έξω από το ΥΠΟΙΚ, τον είδανε τα τσακάλια. ‘Ολους εμάς που λιμοκτονούμε, δεν μας βλέπουν; Διότι είμασταν που είμασταν λιγότεροι, παντρευόμαστε τώρα και αναμεταξύ μας,  άντρες με άντρες και γυναίκες με γυναίκες, Σόδομα και Γόμορα το κάναμε!

Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά να, με τούτα και με κείνα, δύσκολα καβατζάρουμε την αλήθεια.