Ρομπ Φορντ, ο πιο εκκεντρικός δήμαρχος του πλανήτη!

Σεξ, ναρκωτικά και δημαρχία. Τα λόγια, πλέον, περιττεύουν για το δήμαρχο του Τορόντο Ρομπ Φορντ, αφού κατάφερε να γίνει παγκοσμίως γνωστός με τα… παραστρατήματά του που έρχονται σε αντίθεση με τον χαρακτήρα των φιλήσυχων Καναδών.

Όλα άρχισαν όταν ο 44χρονος πολιτικός και επιχειρηματίας εμφανίστηκε τον περασμένο Μάιο σε βίντεο της εφημερίδας Toronto Star να καπνίζει κρακ. Όπως είναι φυσιολογικό ξέσπασε σάλος στην καναδική πόλη.

Σαν να μην έφτανε το «αμαρτωλό» τσιγάρο, λίγα 24ωρα μετά τη δημόσια παραδοχή του ότι κάπνισε το ναρκωτικό, βίντεο, επίσης, της Toronto Star τον εμφάνισε σε κατάσταση μέθης να απειλεί ότι θα σκοτώσει υπό τη συνοδεία «γαλλικών». Φυσικά, βγήκε ξανά από το δημαρχείο και απολογήθηκε δημοσίως.

Πρόσφατα παραδέχθηκε τη χρήση ναρκωτικών τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ ήταν δήμαρχος της καναδικής μεγαλούπολης. Παράλληλα, η εφημερίδα «The Globe and Mail», που επικαλέστηκε, μαρτυρίες πρώην συνεργατών του, έγραψε ότι ο δήμαρχος φέρεται να είχε ερωτικές επαφές με ιερόδουλες, να έκανε χρήση του ναρκωτικού σκευάσματος Oxycontin, αλλά και να οδήγησε μεθυσμένος.

Την Τετάρτη είδαν το φως της δημοσιότητας πάνω από 500 σελίδες δικογραφίας, τα οποία χρησιμοποίησε η αστυνομία για να εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τον Αλεξάντερ Λίσι, φίλο του Φορντ, που κατηγορείται για κατοχή μαριχουάνας και trafficking.

Tην Πέμπτη ο δήμαρχος του Τορόντο απείλησε ότι θα κινηθεί νομικά κατά πρώην υπαλλήλων του δημαρχείου που υποστήριξαν ότι υποδέχθηκε μία συνοδο πολυτελείας εν ώρα εργασίας και ότι κατανάλωνε αλκοόλ, ενώ οδηγούσε. Ο ίδιος ο Φορντ απέρριψε τους ισχυρισμούς κάνοντας λόγο για «αισχρά ψεύδη».

Ο ίδιος πάντως δεν σταματά να υποπίπτει σε γκάφες, αφού επιχειρώντας να διαψεύσει τις σε βάρος του κατηγορίες για ερωτικές περιπτύξεις με μία πρώην δημοτική σύμβουλο, ανέφερε πικάντικες λεπτομέρειες από τη συζυγική του ζωή. «Είμαι ένας ευτυχισμένος παντρεμένος άνθρωπος και ευχαριστιέμαι τον στοματικό έρωτα στο σπίτι μου» δήλωσε, για να ζητήσει -μαντέψτε- δημόσια συγγνώμη από το δημοτικό συμβούλιο.

 

Δεν το βάζει κάτω αλλά…

Ο εκκεντρικός Ρομπ Φορντ, πάντως, δεν δείχνει να πτοείται και σκοπεύει να θέσει ξανά υποψηφιότητα για τη δημαρχία το 2014, αν και μετά τις αποκαλύψεις η επανεκλογή φαντάζει σχεδόν απίθανη, με το δημοτικό συμβούλιο να έχει ζητήσει ήδη την απομάκρυνση από τα καθήκοντά του.

Ήδη, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, το 76% των πολιτών τάσσεται υπέρ της παραίτησης του δημάρχου, ενώ σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ipsos Reid ο Φορντ βρίσκεται πίσω από τρεις αντιπάλους του, με πάνω από έξι στους δέκα δημότες του Τορόντο να μην έχει σκοπό να τον ψηφίσει «υπό οποιεσδήποτε συνθήκες».

O ίδιος, πάντως, μαζί με τον αδερφό του Νταγκ, θα παρουσιάσουν τη Δευτέρα τηλεοπτικό τοκ σόου στο δίκτυο Sun News Network, με τίτλο «Ford Nation». Oι «δραστηριότητες» του πολυμήχανου Φορντ δεν σταματούν εκεί, αφού λάνσαρε τον εαυτό του και σε κούκλα! Αρκετοί πολίτες του Τορόντο στήθηκαν στην ουρά για να αγοράσουν την κούκλα που πωλείται έναντι 20 δολαρίων. Ο ίδιος ο δήμαρχος υπέγραψε τις πρώτες 300 από αυτές σε όσους προσήλθαν στο δημαρχείο, με τα έσοδα να διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, αν και η παραγωγή τους θα περιοριστεί στα 1000 κομμάτια.

Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η μοίρα του καναδού δημάρχου, τα τερτίπια του, όμως ήδη τον κατατάσσουν σε ένα παγκόσμιο… cult είδωλο. Μακριά κι αγαπημένος!

Πηγή: Newpost.gr – http://provocateur.gr

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε