Αθλητικά Παρασκήνια, 25 Νοεμβρίου 2013

  • Ραντεβού Γιαννακόπουλου-ΑλαφούζουΡαντεβού Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου

    Φώτης Καρακούσης – Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο, ενώ ταυτόχρονα θα ζητήσει οικονομικό έλεγχο! Τα χρέη κρίνουν τη συμφωνία…

  • Αν βρει και λεφτά ο Παναθηναϊκός...Αν βρει και λεφτά ο Παναθηναϊκός…

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για την αγωνιστική πρόοδο και την εξέλιξη της ομάδας που φτιάχνει ο Αναστασίου, και την αλλαγή προοπτικής αν ενισχυθεί οικονομικά η ΠΑΕ.

  • «Ευχής έργον αν ο Γιαννακόπουλος αναλάβει το ποδόσφαιρο»«Ευχής έργον αν ο Γιαννακόπουλος αναλάβει το ποδόσφαιρο»

    – Ο Τάσος Στεφάνου, άλλοτε γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και επί χρόνια συνεργάτης της οικογένειας Γιαννακόπουλου, μίλησε για την εμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην “πράσινη” ΠΑΕ.

  • Αθανασιάδης: «Τώρα όλα θα αλλάξουν»Αθανασιάδης: «Τώρα όλα θα αλλάξουν»

    Απόστολος Παγώνης – Ικανοποιημένος από τη νίκη και το γκολ του εμφανίστηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι Στέφανος Αθανασιάδης, λέγοντας πως μετά το 3-1 επί του Άρη, ο ΠΑΟΚ θα κάνει μια νέα αρχή.

  • Αφεντικό ξανά η Σεβίλλη  vid Αφεντικό ξανά η Σεβίλλη (vid)

    Γιώργος Καραμάνος – Στο μεγάλο ντέρμπι της Ανδαλουσίας η Σεβίλλη διέλυσε (4-0) όπως και πέρσι εντός έδρας τη Μπέτις που παρέμεινε στον πάτο.

  • Live από Τούμπα!Live από Τούμπα!

    Απόστολος Παγώνης – Με τον καλύτερο τρόπο, το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Άρη συνεχίζεται η 12η αγωνιστική. Το gazzetta.gr βρίσκεται στη Τούμπα και σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την μεγάλη αναμέτρηση.

  • Βαυαρική υπεροχή!  vid Βαυαρική υπεροχή! (vid)

    Λευτέρης Ντανοβασίλης – Η Ντόρτμουντ των… ελλείψεων το πάλεψε, όμως η Μπάγερν “άλωσε” την Βεστφαλία και έφτασε στη νίκη 3-0. Γκολ ο Γκέτσε, βελτιώνουν όλα τα ρεκόρ οι Βαυαροί.

  • Ξεχωριστός με το καλημέραΞεχωριστός με το καλημέρα

    Κώστας Νικολακόπουλος – Ο Κ. Νικολακόπουλος κάνει στο blog του στο gazzetta ένα σχόλιο για τον Ανδρέα Σάμαρη και το πόσο εύκολα θα μπορούσε να είχε χαθεί…

  • O καλύτερος Ολυμπιακός της 15ετίας!O καλύτερος Ολυμπιακός της 15ετίας!

    Μάκης Σταθάτος – Ο Ολυμπιακός σκοράρει ακατάπαυστα φέτος και το gazzetta.gr εξηγεί με αριθμούς γιατί αυτή η ομάδα είναι η πιο παραγωγική των τελευταίων ετών.

  • Ανατροπή με ΕΠOΣ του Βέλα  vid Ανατροπή με ΕΠOΣ του Βέλα (vid)

    Γιώργος Καραμάνος – Ο επιθετικός της Σοσιεδάδ έγινε ο πρώτος που κάνει καρέ στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα και οδήγησε τους Βάσκους στο 4-3 επί της Θέλτα.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/