Αθλητικά Παρασκήνια, 26 Νοεμβρίου 2013

  • Ο ευυπόληπτος “καπιτάνο” Παναγιώτης ΚονέΟ ευυπόληπτος “καπιτάνο” Παναγιώτης Κονέ

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για μια σημαντική ιταλική καριέρα Ελληνα ποδοσφαιριστή που περνά περίπου απαρατήρητη από τους Ελληνες.

  • Ποιός θα πει “όχι” στον Γιαννακόπουλο;Ποιός θα πει “όχι” στον Γιαννακόπουλο;

    Μιχάλης Τσόχος – Ο Μιχάλης Τσόχος γράφει για την επικείμενη πρόταση του ιδιοκτήτη της “πράσινης” ΚΑΕ για την απόκτηση της αντίστοιχης ΠΑΕ και γιατί δεν μπορεί να μην γίνει αποδεκτή…

  • Δημήτρη, προσοχή!Δημήτρη, προσοχή!

    Γιάννης Σερέτης – Ο Γιάννης Σερέτης καταγράφει τους λόγους για τους οποίους ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καλείται να αντιμετωπίσει το θέμα που ο ίδιος άνοιξε με σεβασμό απέναντι στον φίλο του Παναθηναϊκού, το σύλλογο και το βαρύ όνομα που όλοι οι “Πράσινοι” έχουν πολύ ψηλά.

  • Δεν παίζει με Γαλατά ο ΡονάλντοΔεν παίζει με Γαλατά ο Ρονάλντο

    – Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να δήλωσε πως είναι μια χαρά μετά την έξοδο του από την κλινκή, όμως, δεν θα παίξει απέναντι στη Γαλατασαράι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

  • «Εξάρα» δώρο στον Σεΐχη  vid «Εξάρα» δώρο στον Σεΐχη (vid)

    Γιώργος Καραμάνος – Η Σίτι συμπλήρωσε 100 αγώνες υπό την ιδιοκτησία του Μανσούρ και οι παίκτες της του προσέφεραν μισή ντουζίνα γκολ (6-0) επί της Τότεναμ.

  • Εντός ομάδας ο Χακόμπο, αλλά εκτός αποστολήςΕντός ομάδας ο Χακόμπο, αλλά εκτός αποστολής

    Γιώργος Βροντάκης – Η τιμωρία του Σανθ Χακόμπο από τον Χουμπ Στέφενς έληξε, όμως, δεν βρίσκεται στην αποστολή για το Καζακστάν.

  • Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον ΑπόλλωναΞεκίνησε η προετοιμασία για τον Απόλλωνα

    Γιώργος Βροντάκης – Ο Παναθηναϊκός μετά το νικηφόρο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε προπονήσεις για τον αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

  • Καραγκούνης: «Πρόκριση στην επόμενη φάση»Καραγκούνης: «Πρόκριση στην επόμενη φάση»

    – Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ είναι ο στόχος της Εθνικής Ομάδας στα γήπεδα της Βραζιλίας, σύμφωνα με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος τόνισε πως η χώρα μας δεν είναι πια η Ελλαδίτσα.

  • Ξέσπασε η ΕσπανιόλΞέσπασε η Εσπανιόλ

    Γιώργος Καραμάνος – Το παρθενικό χατ τρικ του Σέρχιο Γκαρθία και η αποβολή του πορτιέρο της Βαγιεκάνο (24’) οδήγησαν την Εσπανιόλ σε εμφατικό πέρασμα (4-1) από το “Βαγιέκας”.

  • «Σοκ» στο τέλος για Γιουνάιτεντ!  vid «Σοκ» στο τέλος για Γιουνάιτεντ! (vid)

    Λευτέρης Ντανοβασίλης – Σαν… άλλη Γιουνάιτεντ η Κάρντιφ πήρε τον βαθμό (2-2) με γκολ του Κιμ στις καθυστερήσεις!

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/