Φιλοσοφικό Καφενείο Μελβούρνης- Εκεί όπου ο ελληνισμός πάλλεται δυνατά

Φιλοσοφικό Καφενείο Μελβούρνης

Την Τρίτη 3-12-13 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία συνάντηση για το τρέχον έτος του Φιλοσοφικού Καφενείου Μελβούρνης. Ως γνωστόν, το μοναδικό ελληνικό Philosophy Cafe στο Νότιο Ημισφαίριο, λειτουργεί κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα και ώρα 6.30 με 8.30μμ., στο κτίριο του Παναρκαδικού Συλλόγου «Ο Κολοκοτρώνης», στο 570 Victoria Street, North Melbourne.

Η τελευταία συνάθροιση, με ενδιαφέροντα γλωσσικά και φιλοσοφικά θέματα, θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα και θα πλαισιωθεί –όπως κάθε χρόνο– με πολύ ευχάριστες, νοσταλγικές και συμποσιακές στιγμές ευδαιμονίας. Η εύθυμη και φιλική ατμόσφαιρα θα πλαισιωθεί και με τα ευχάριστα και φιλοσοφικά  «Τραγούδια της Παρέας» και τη συμμετοχή όλων των θαμώνων.

Υπενθυμίζεται πως το Φιλοσοφικό Καφενείο θα λειτουργήσει κανονικά και το νέο έτος 2014, τις ίδιες ώρες και μέρες και στο ίδιο φιλοσοφικό μας στέκι, στο North Melbourne. Η πρώτη συνάντηση για το 2014 θα γίνει την Τρίτη, 4 Μαρτίου.

Με την ευκαιρία ευχαριστούμε πολλαπλά τον Παναρκαδικό Σύλλογο ο οποίος μάς παραχωρεί την ευρύχωρη και ζεστή αυτή αίθουσα -στο κέντρο της Μελβούρνης- εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Ελάτε όλοι για μία ευχάριστη βραδιά και κοινωνική επαφή τακτικής πνευματικής τροφής.

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ.