Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της ομογένειας στην Αυστραλία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΚΛΑΙΡΗ ΓΑΖΗ
Από Neoskosmos.com

Ο Άη Βασίλης στο «Λευκό Πύργο»
Με το έλκηθρο θα καταφτάσει την Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου, στο οίκημα των Θεσσαλονικέων ο Αη Βασίλης και γύρω στις 2 το μεσημέρι θα μοιράσει δώρα, γλυκά και ποτά στα παιδιά.
Εξάλλου, στις 31 Δεκεμβρίου θα γίνει πάρτι με άφθονα φαγητά ποτά και γλυκά, μουσική και χορό. Τιμή εισιτηρίου $50. Κλείστε θέσεις τηλ. στον Γιάννη Παπαγεωργίου στο 0414 368 383 ή στον Παύλο Μαυρουδή στο 0418 353 086.

Διεθνής Εταιρεία Φίλων Νίκου Καζαντζάκη
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 χρόνων από την ίδρυσή της, προσκαλεί στην δημόσια εκδήλωση, την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013, στις 3.30 μμ. στην αίθουσα της Ποντιακής Κοινότητας, 345 Victoria Street, στο Brunswick. Θα γίνει αναφορά στη δράση της ΔΕΦΝΚ, συμπεράσματα της Παγκόσμιας Γενικής Συνέλευσης, διάλεξη του Γιώργου Στασινάκη από τη Γενεύη, προέδρου της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη και Πρεσβευτή Ελληνισμού, με θέμα: «Η Ελληνική ταυτότητα στο Νίκο Καζαντζάκη». Στο τέλος θα γίνει η απονομή βραβείων σε μαθητές για εργασίες για το έργο του Νίκου Καζαντζάκη και τιμητικές διακρίσεις. Είσοδος ελεύθερη. Όλοι ευπρόσδεκτοι.

Tα Χριστούγεννα όπως τα ζωγράφισε μαθητής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων

Tα Χριστούγεννα όπως τα ζωγράφισε μαθητής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων


Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν στο Moonlight Receptions

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λευκάδας, ο Πανκορινθιακός Σύλλογος και ο Σύλλογος Σιάτιστας, οργανώνουν Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν την Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου στο πολυτελές Moonlight Receptions, 622 Nicholson St., στο North Fitzroy. Πλούσιο πρόγραμμα με εκλεκτά φαγητά, μουσική, χορευτικό πρόγραμμα και τον Αη που θα μοιράσει ζαχαρωτά και πολλές ευχές. Κλείστε το τραπέζι σας εγκαίρως. Τηλ: 0400 569 507 ή ΑΗ 9836 9936.

Πανσαμιακή Αδελφότητα «Ο Πυθαγόρας»
Παιδικό Χριστουγεννιάτικο πάρτι: Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου στις 1 το μεσημέρι στο χωλ της Αδελφότητας. Ο Άη Βασίλης θα μοιράσει δώρα στα παιδιά.
Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν: Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου από ώρα 7μμ στο χωλ της Αδελφότητας, 235 Victoria St., Brunswick. Με πλούσια φαγητά, ποτά και εκλεκτή μουσική για χορό. Τα εισιτήρια τιμώνται $60. Για να κλείσετε τραπέζι παρακαλείστε να τηλεφωνήσετε στον Γιώργο Καρβέλα: 9306 0032.


Ελληνική Κοινότητα Northcote, Darebin & Περιχώρων – Ετήσιο Πανηγύρι

Την Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014, μεταξύ 11πμ και 7.30μμ. Την έναρξη θα κηρύξει ο δήμαρχος Ντάρεμπιν στους καταπράσινους κήπους του Johnston Park, επί της Bastings St., κοντά στο Victoria Rd, Northcote. Την ίδια μέρα θα γιορταστεί και η 35ή επέτειος από την ίδρυση της Κοινότητας, παρουσία βουλευτών, κυβερνητικών αντιπροσώπων και άλλων επισήμων. Άφθονα φαγητά, ποτά και γλυκά. Παραδοσιακοί Χοροί από ομάδα της Σχολής Πήγασος, Παιδική Χαρά και μουσική. Για περισσότερες πληροφορίες και περίπτερα τηλεφωνήστε στον Ανδρέα Μυλωνά: 0418 363 962.