Αθλητικά Παρασκήνια, 21 Δεκεμβρίου 2013

  • Ο Αρης χάνει χρόνοΟ Αρης χάνει χρόνο

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για το μαρτύριο των οπαδών του Αρη, την ζωή χωρίς νόημα και προοπτική που κάνει ο καταχρεωμένος και αβοήθητος Αρης στην Superleague.

  • Επίσημα τέλος ο ΜιλίνκοβιτςΕπίσημα τέλος ο Μιλίνκοβιτς

    – Ο Ζοράν Μιλίνκοβιτς, όπως είχε γίνει γνωστό από την Πέμπτη, έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με τον Άρη.

  • Χώρισαν Ρουμπίν Καζάν-ΜπερντίγιεφΧώρισαν Ρουμπίν Καζάν-Μπερντίγιεφ

    Γιώργος Καραμάνος – Μετά από 12 σερί χρόνια στον πάγκο της Ρουμπίν, ο Κουρμπάν Μπερντίγιεφ πλήρωσε τη φετινή 11η θέση στο πρωτάθλημα.

  • H ανανέωση του ΜήτρογλουH ανανέωση του Μήτρογλου

    Μιχάλης Τσόχος – Ο Μιχάλης Τσόχος διαβάζει πίσω από τους… πανηγυρισμούς για την παραμονή του Μητρογκόλ και καταλήγει στο ότι τα πραγματικά κέρδη θα έρθουν όταν θα φύγει…

  • Θέλει μεγαλύτερη βελτίωση ο ΜίτσελΘέλει μεγαλύτερη βελτίωση ο Μίτσελ

    – Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει πάρει διαφορά ασφαλείας στο πρωτάθλημα από τους διώκτες του, ωστόσο ο Μίτσελ δεν εφησυχάζεται.

  • «Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Τσέλσι χάνουν τον Μήτρογλου»«Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Τσέλσι χάνουν τον Μήτρογλου»

    Θάνος Σαρρής – Η είδηση της ανανέωσης του συμβολαίου του Κώστα Μήτρογλου με τον Ολυμπιακό δεν έμεινε ασχολίαστη από τον διεθνή Τύπο, όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr, κυρίως στην Αγγλία.

  • «Τρέχουν» λόγω ΟΥΕΦΑ στον ΠΑΟ«Τρέχουν» λόγω ΟΥΕΦΑ στον ΠΑΟ

    Γράφει ο… πολυμετοχικός! – Σε διαδικασία συλλογής υπογραφών για τους “ανοιχτούς” διακανονισμούς βρίσκονται στον Παναθηναϊκό, ενόψει του ελέγχου της ΟΥΕΦΑ.

  • H απάντηση Παναθηναϊκού σε ΛεβαδειακόH απάντηση Παναθηναϊκού σε Λεβαδειακό

    Γιώργος Βροντάκης – Ο Λεβαδειακός έβγαλε ανακοίνωση για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και κύκλοι της πράσινης ΠΑΕ ανέφεραν πως αν ζημιώθηκε οικονομικά ο Κομπότης να ζητήσει δανεικά από καλούς του φίλους.

  • Παναγόπουλος: «Αν έπρεπε να κερδίσει κάποιος ήταν ο Πανιώνιος»Παναγόπουλος: «Αν έπρεπε να κερδίσει κάποιος ήταν ο Πανιώνιος»

    Θοδωρής Βασίλης – Για άγχος που είχε μετατρέψει το ματς με την Βέροια σε τελικό, έκανε λόγο ο τεχνικός του Πανιωνίου Κώστας Παναγόπουλος τονίζοντας πως αν έπρεπε να κερδίσει μια ομάδα, αυτή θα ήταν η δικιά του.

  • Ντόστανιτς: «Τα παιδιά έδωσαν το μάξιμουμ»Ντόστανιτς: «Τα παιδιά έδωσαν το μάξιμουμ»

    Θοδωρής Βασίλης – Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα, έμεινε ο τεχνικός της Βέροιας Ράτκο Ντόστανιτς.

    Περισσότερα: http://sport.gr.msn.com/