Αθλητικά Παρασκήνια, 31 Δεκεμβρίου 2013

  • Τσιώλης: «Θα ήθελα Μήτρογλου και Μέσι»Τσιώλης: «Θα ήθελα Μήτρογλου και Μέσι»

    Gazzetta team – Για όλους και για όλα μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα Σάκης Τσιώλης στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, επισημαίνοντας πως αν μπορούσε να πάρει έναν ξένο και έναν Έλληνα παίκτη, αυτοί θα ήταν οι Μέσι και Μήτρογλου.

  • Οι ευχές του Εργοτέλη σε Πελέ!Οι ευχές του Εργοτέλη σε Πελέ!

    Φώτης Καρακούσης – Την παραχώρηση του Πελέ στον Ολυμπιακό ανακοίνωσε ο Εργοτέλης, με τους Κρητικούς να εύχονται τα καλύτερα στον πρώην παίκτη του.

  • Ανακοίνωσε Πελέ ο ΟλυμπιακόςΑνακοίνωσε Πελέ ο Ολυμπιακός

    Μάκης Σταθάτος – Παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα 3,5 χρόνια είναι ο Πελέ, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Εργοτέλη, όπως ανακοίνωσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

  • «Στον Ολυμπιακό ο Ταταρουσάνου»«Στον Ολυμπιακό ο Ταταρουσάνου»

    Gazzetta team – Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι από το καλοκαίρι ο Τσιπριάν Ταταρουσάνου, σύμφωνα με τους Γάλλους.

  • Κλείνει Μπακάκη ο ΟλυμπιακόςΚλείνει Μπακάκη ο Ολυμπιακός

    Γράφει από του Ρέντη ο… Περίεργος! – Θέμα ημερών φέρεται να είναι η απόκτηση του Μιχάλη Μπακάκη από τον Ολυμπιακό, με τον παίκτη να υπογράφει από τώρα για το καλοκαίρι.

  • Eπαφές Νταμπίζα για Κάσες Eπαφές Νταμπίζα για Κάσες

    Γράφει ο… πολυμετοχικός! – Ο Χοσέ Μαρία Κάσες βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού κι ο Νίκος Νταμπίζας εμφανίζεται να έχει ήδη κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές.

  • Άγριο «χέρι» Δέλλα στα αποδυτήριαΆγριο «χέρι» Δέλλα στα αποδυτήρια

    Γράφει ο… Αετός! – Σε… ολόκληρο το Καυτατζόγλειο ακούστηκαν οι φωνές του Τραϊανού Δέλλα στα αποδυτήρια, τονίζοντας στους παίκτες του πως όποιος δεν αισθάνεται ντροπή, δεν έχει θέση στην ΑΕΚ.

  • Πέτριτς: «Όλα ανοιχτά για Παναθηναϊκό»!Πέτριτς: «Όλα ανοιχτά για Παναθηναϊκό»!

    Gazzetta team – Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού επιβεβαιώνει ο Μλάντεν Πέτριτς, υποστηρίζοντας πως είχε κάποιες συζητήσεις, όμως όλα είναι ανοιχτά.

  • Θέλει Σταφυλίδη ο ΟλυμπιακόςΘέλει Σταφυλίδη ο Ολυμπιακός

    Gazzetta team – Ο Κώστας Σταφυλίδης στο στόχαστρο του Ολυμπιακού; Σύμφωνα με τους Γερμανούς, ναι. Η εφημερίδα “Εξπρές” υποστηρίζει ότι ο διεθνής αριστερός μπακ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

  • Αναστασίου: «Ακόμα καλύτερος Παναθηναϊκός το 2014...»Αναστασίου: «Ακόμα καλύτερος Παναθηναϊκός το 2014…»

    Gazzetta team – Ο Γιάννης Αναστασίου, μίλησε σε συνέντευξή του για την χρονιά που φεύγει, τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο μισό του 2013, τον Μπεργκ, τον Μπαϊράμι αλλά και για το τι να περιμένει ο κόσμος το 2014.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/