Παράπλευρη “απώλεια” της 17 Νοέμβρη ο Τατσόπουλος

– O Πέτρος Τατσόπουλος δήλωσε στον Νίκο Ευαγγελάτο στον ΣΚΑΙ πως δεν παραδίδει την έδρα του στον ΣΥΡΙΖΑ
– Χαρακτήρισε απίστευτο τύπο τον βουλευτή Διαμαντόπουλο και δήλωσε πως δεν θα απολογηθεί σε αυτόν
– Ο κ.Τατσόπουλος δήλωσε πως έχει ήδη ενημερώσει τον Αλέξη Τσίπρα πως εάν θέλει παραιτείται
– Διευκρίνισε πως δεν θέλει να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν θα ανεχθεί τέτοιες δηλώσεις στελεχών του κόμματος
– Παρέμβαση Λαφαζάνη στον ΣΚΑΙ: Να μην φύγει ο Τατσόπουλος

Μετά το σάλο που ξέσπασε μετά τις δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου πως κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες της τρομοκρατικής οργάνωσης της 17 Νοέμβρη και τις σφοδρές αντιδράσεις που υπήρξαν από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, το σχοινί στις σχέσεις των δύο πλευρών φαίνεται πλέον πως έχει κοπεί.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος σε νέα του παρέμβαση στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ δήλωσε ξεκάθαρα πως θέτει την παραίτησή του στη διακριτική ευχέρεια του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα. Αμέσως μετά όπως έγινε γνωστό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον βουλευτή στο γραφείο του προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για όλα όσα δήλωσε περί τρομοκρατίας.

Όπως τόνισε ο κ. Τατσόπουλος δεν πρόκειται να παραδώσει την έδρα του, καθώς δεν έχει μετανιώσει για όσα έχει πει και δεν ζήτησε ουδέποτε την ανοχή κανενός μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μηλιό ο οποίος σε δηλώσεις του έκανε λόγο πως η ανοχή τελείωσε.

Μάλιστα, ο κ. Τατσόπουλος αποκάλυψε στον Νίκο Ευαγγελάτο πως έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Αλέξη Τσίπρα και του έχει κάνει γνωστό πως ο ίδιος δεν θέλει να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η παραίτησή του είναι στα χέρια του.