Συμβαίνουν και εις ….Αλεξάνδρεια: Δεν εγκρίνουν …παραίτηση μέλους του ΔΣ της ΕΚΑ!

Την παρέμβαση του Υφυπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού, κ. Κυριάκου Γεροντόπουλου, ζητούν ομογενείς της Αλεξάνδρειας προκειμένου να διευθετηθεί μία …μάλλον παράδοξη υπόθεση που αφορά στην κατά πλειοψηφία απόρριψη αποδοχής της  παραίτησης μέλους της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας, το οποίο επιθυμεί να εγκατασταθεί  του λοιπού στην Ελλάδα!

Πρόκειται για το μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας κ. Δημ. Παπαστεφάνου ο οποίος υπέβαλε εγγράφως την παραίτησή του και η οποία δεν έγινε αποδεκτή από το ΔΣ! Μάλιστα, ετέθη το ζήτημα και σε ψηφοφορία (!)  με το ερώτημα αν πρέπει να παραιτηθεί ή όχι ο κ. Παπαστεφάνου προκειμένου να μετοικήσει στην Ελλάδα και το αποτέλεσμα ήταν …αρνητικό!

Την είδηση έφερε στη δημοσιότητα το Blog -www.pyramisnews.gr και αναδημοσίευσε το ΕΔΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ του γνωστού Αλεξανδρινού κ. Γιώργου Δήμα.

Η αναφορά του κ. Δήμα στην αιτούμενη παρέμβαση του Υφυπουργού έχει ως εξής:

«Υπουργε κ. Γεροντοπουλε,

-Παρακαλουμε για τις δικες σας ενεργειες επ αυτου του θεματος και ζητουμε την αμεση παρεμβαση σας σε αυτο το θεμα το οποιο απτεται της αρμοδιοτητος σας ομου με τις Ελληνικες διπλωματικες αρχες της Ελλαδας στην Αιγυπτο και το οποιο θετει  εμμεσως πλην σαφως  θεμα  αμφισβητησης  δημοκρατικων ενεργειων  σε  δημοκρατικες διαδικασιες της ΕΚΑ συμφωνα με το καταστατικο της».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://alexandria323232.blogspot.gr/