Αίμα σε γειτονιά της Θεσσαλονίκης! Σκότωσε πατέρα και γιο

– Η τραγωδία έλαβε χώρα νωρίς το βράδυ στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, στην οδό Κουντουριώτου
– Οι άντρες λογομαχούσαν και πιάστηκαν στα χέρια όταν ξαφνικά ένας έβγαλε μία καραμπίνα
– Tα τοπικα μέσα αναφέρουν πως ο δράστης θεωρούσε πως τα θύματα παρενοχλούσαν τη σύζυγό του
– Συγγενείς των θυμάτων απείλησαν να λιντζάρουν τον δράστη ο οποίος συνελήφθη

Σε ερωτική αντιζηλεία οδηγούν τα πρώτα στοιχεία για τη δολοφονία που σημειώθηκε νωρίτερα στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το thestival.gr.

Θύματα σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι ένας 64χρονος πατέρας και ο 32χρονος γιος του ενώ ο 61χρονος που φέρεται ως δράστης του διπλού φονικού, συνελήφθη.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στο Thestival.gr, ο δράστης επιτέθηκε σε πατέρα και γιο με μαχαίρι, στην οδό Κουντουριώτου και στη συνέχεια, όταν περαστικοί προσπάθησαν να τους χωρίσουν, ο άντρας πυροβόλησε εναντίον των δύο αντρών με κυνηγετική καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τους σκοτώσει. Ο φερόμενος δράστης, ήταν γείτονας των θυμάτων…

ΦΩΤΟ από το seleo.gr
ΦΩΤΟ από το seleo.gr

Σύμφωνα με τους περιοίκους, ο δράστης τυφλώθηκε από τη ζήλια του, διότι πίστευε ότι πατέρας και γιος παρενοχλούσαν τη σύζυγό του. Οι τρεις τους λογομάχησαν έντονα και ο άντρας, τυφλωμένος από τον θυμό, επιτέθηκε και σκότωσε τα δύο άτομα.

Σύμφωνα με το seleo.gr στη συνέχεια απειλήθηκε συμπλοκή καθώς φίλοι και συγγενείς των θυμάτων πήγαν στο σημείο και απείλησαν να λιντσάρουν τον δράστη ο οποίος συνελήφθη και κρατείται από τους αστυνομικούς.

Τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του διπλού φονικού, ερευνά η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που ανέλαβε την προανακριση.

Πηγή:newsIt.gr