Συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου το απόγευμα της Παρασκευής

Αθήνα
Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, θα έχει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, την Παρασκευή στις 18:00, στο Μέγαρο Μαξίμου.Κατά τη συνάντηση θα συζητηθούν η εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των δανειστών της χώρας, οι διαρθρωτικές αλλαγές και θέματα τρέχοντος ενδιαφέροντος.Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΔΝΤ Γουίλιαμ Μάρεϊ άφησε την Πέμπτη ανοιχτή την ημερομηνία επιστροφής του Πoλ Τόμσεν στην Αθήνα. «Δεν έχω συγκεκριμένη ημερομηνία. Θα επιστρέψουν όταν επιλυθούν τεχνικά ζητήματα. Αυτό αναμένεται την επόμενη περίοδο» είπε.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος του πρωθυπουργικού γραφείου δήλωσε ότι στο επικείμενο Eurogroup δεν θα υπάρχει η Ελλάδα ως βασικό θέμα.

Παράλληλα, όπως σημείωσε ο κ. Στουρνάρας, συνεχίζουμε με την τρόικα την αποστολή στοιχείων και τη διαπραγμάτευση και εκτίμησε ότι σύντομα θα έχουμε συμφωνία.

«Είναι δύσκολη η διαπραγμάτευση, φτάνουμε προς το τέλος και κάνουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε για τον ελληνικό λαό» ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ