Σοκ από βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς ίσως έχει το τέλος του Γιανουκόβιτς

Μια απίστευτη δήλωση έκανε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ στο υπουργείο Μεταφορών. «Μπορει ο Σαμαρας να εχει το τέλος του Γιανουκόβιτς, αλλά η Ελλαδα δεν θα εχει το τέλος της Ουκρανίας» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απαράδεκτη αυτή δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ, στο υπουργείο Μεταφορών.

Σοκαρισμένος ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, απευθυνόμενος στον παριστάμενο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βρούτση, είπε:

«Καταλάβατε κ. Βούτση γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει ποτέ κυβέρνηση; Γιατί οι βουλευτές σας λένε ό,τι να’ναι και είναι αλλού ντ’αλλού».

Ποιος είναι ο Κώστας Μπάρκας

Ο Κώστας Μάρκας γεννήθηκε στη Φιλιππιάδα Πρεβέζης το 1981. Αποφοίτησε από τη σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και από το Εργαστήρι Δημοσιογραφίας. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα ΑΥΓΗ.

Είναι μέλος της Νεολαίας ΣΥΝ από το 2000, δραστηριοποιήθηκε στις σχολές μέσα από τις δυνάμεις του Δικτύου Αυτόνομων Ριζοσπαστικών Αριστερών Σχημάτων, ενώ συμμετείχε στο κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης μέσω του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr