Θα δίνατε 22.000 ευρώ για ένα κρεβάτι;

Ο λόγος για το Tranquility Pod, το κρεβάτι που μοιάζει με γιγαντιαία καραμέλα Mentos, είναι όμως πολλά περισσότερα από ένα ρετρο-φουτουριστικό αξεσουάρ κρεβατοκάμαρας.

Σύμφωνα με το techit.gr όταν περάσει κανείς το άνοιγμά του, θα βρεθεί να επιπλέει πάνω σε ένα πλάτους δύο σχεδόν μέτρων οκτάγωνο στρώμα νερού, περικυκλωμένο από ατμοσφαιρικό LED φωτισμό, βυθιζόμενος μέσα σε κύματα ήχου από το 80 watt ηχοσύστημά του.

krebati

Καλυμμένο με σουέτ, γεμισμένο με αφρό και έχοντας μνήμη και σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας, το στρώμα νερού δεν στερείται τεχνολογικής πολυτέλειας. Στο τεσσάρων ηχείων ηχοσύστημά του μπορεί κανείς να συνδέσει ακόμα και το smartphone του.

Και βέβαια το κερασάκι στην τούρτα δεν είναι άλλο από το subwoofer στον πάτο του κρεβατιού, ώστε τα ηχητικά κύματα να διατρέχουν το σώμα σαν άλλο μουσικό μασάζ!

Το κρεβάτι διαθέτει επίσης, αισθητήρες παλμών! Οι 50 LED λυχνίες του εσωτερικού της κάψουλας συγχρονίζονται με τους καρδιακούς παλμούς ώστε να δημιουργήσουν ένα ατμοσφαιρικό φωτιστικό μοτίβο που να ταιριάζει απόλυτα κάθε στιγμή με το ταμπεραμέντο μας!

Το Tranquility Pod έχει διάμετρο 2 μέτρων, θέλει λοιπόν μεγάλο δωμάτιο για να δείξει, με τα 22.000 ευρώ της τιμής του όμως να εγγυώνται ότι το κοινό στο οποίο αναφέρεται δεν θα μένει σε γκαρσονιέρα.

MATRIX 24