ΣΑΤΙΡΙΖΟΝΤΑΣ: Πρωταπριλιάτικο ψέμα!

Η στήλη δεν το συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες. Ωστόσο σήμερα, Πρώτη τ΄Απρίλη, θα κάνουμε την εξαίρεση! Όχι, δεν είναι παραμύθι! Δεν είναι ούτε το …φιδάκι ο διαμαντής! Είναι το αθάνατο πνεύμα του Έλληνα καταστηματάρχη!

Μόλις στο προηγούμενο σατριρικό μας άρθρο γράφαμε για τις ράμπες των ΑΜΕΑ που τις κατατρατηγούν μηχανάκια κλπ. τροχοφόρα, για τα τραπεζοκαθίσματα που έχουν καταλάβει κάθε σπιθαμή πεζοδρομίου στέλντας τους πεζούς στην …άσφαλτο κλπ.

Πολλοί θεώρησαν το άρθρο σατιρική υπερβολή! Ιδού, λοιπόν, το …πρωταπριλιάτικο ψέμα της στήλης: Μια φωτογραφία από την συμπρωτεύοπυσα η οποία εννοεί να μην μένει πίσω στην …αντιγραφή ούτε, ακόμη, και των πιο ακραίων λαθών της πρωτεύουσας!

images.watchit.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θαύμασατε, φανταζόμαστε, τη …φαντασία (!) του καταστηματάρχη. Μέχρι και το …φανάρι για τη ρύθμιση της τροχαίας κίνησης έκλεισε μέσα στην περίφραξη!  Που δεν του έφτανε ότι κατέλαβε όλο το εύρος του πεζοδρομίου, είχε φαίνεται και πράσινες ευαισθησίες!

Κοτσάρισε, έτσι και τις ζαρντινιέρες για κάθε …ενδεχόμενο!

Είχε, όμως, και …θάρρος να υποστηρίξει ότι δεν ενοχλούνται οι διαβάτες από την περίφραξή του!

Γιατί να ενοχληθούν, άλλωστε;

Ούτε το εποχούμενο άτομο με τις Ειδικές Ανάγκες που δείχνει η πινακίδα δεξιά προφανώς ενοχλείται…

Όλα είναι μια χαρά, όλοι ευχαριστημένοι και αυτό εάν δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα, τότε ποιό είναι;

Η στήλη, πάντως, θα προέτρεπε τον καταστηματάρχη να επεκτέινει την περίφραξη και στην άσφαλτο. Είναι δυνατόν να έχουμε δρόμους για να περνάνε αυτοκίνητα, που εκπέμπουν καυσαέρια, δίπλα σε τραπεζοκαθίσματα όπου κάθεσαι για να απολαύσεις το καφεδάκι σου; Ε; Δεν φτάνει που τον πληρώνεις δυό φορές πιο ακριβά από ό,τι να τον έπινες δίπλα στον Σηκουάνα, θα έχεις και τα αυτοκίνητα να σου χαλάνε την διάθεση;

Πάλι καλά που ο Μπουτάρης τα επιτρέπει αυτά. Γι αυτό φαίνεται τον θέλουν οι συμπρωτευουσιάνοι! Τους επιτρέπει, με το αζημιώτο, φυσικά, για το ταμείο του Δήμου, να κάνουν ό,τι τους καπνίσει!

Άλλωστε το κάπνισμα ΜΕΣΑ απαγορεύεται, όχι ΕΞΩ…

*Η φωτογραφία δημοσιεύεται στο NewsIt.gr