Θρήνος στη Γουέστ Χαμ με τον Ελληνοαυστραλό Ντίλαν Τομπίδη

Σοκ! Ο Ντίλαν Τομπίδης έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 20 ετών και η Γουέστ Χαμ δεν θα τον ξεχάσει!

Η ιστορία του Ελληνοαυστραλού είχε καθηλώσει τον κόσμο, όταν στα 17 του χρόνια και έπειτα από ένα αντιντόπινγκ κοντρόλ έμαθε για τον καρκίνο στα γεννητικά του όργανα. «Ήμουν ένας νέος άνθρωπος σε ηλικία 17 ετών. Πως να σκεφτείς τον καρκίνο;; Το μόνο που ήθελα ήταν να παίζω στη Γουέστ Χαμ και να οδηγώ» είχε τονίσει ο Τομπίδης που έδωσε για τρία χρόνια σκληρές μάχες με τον καρκίνο, αλλά και μαθήματα ζωής! Ξεπέρασε τις χημειοθεραπείες, τις επιπλοκές που απαιτούσαν χειρουργικές επεμβάσεις, την εξάντληση, αφού ήθελε να μείνει όρθιος και να παίξει στη μεγάλη του αγάπη, τη Γουέστ Χαμ.

Τον Σεπτέμβρη του 2012 έζησε το όνειρο, έκανε ντεμπούτο με τους Λονδρέζους κόντρα στη Γουίγκαν για το Λιγκ Καπ! Ωστόσο, το πρωί της Μ. Παρασκευής απεβίωσε έχοντας την οικογένειά του στο πλευρό του. Ηταν διεθνής παίκτης με την Under 23 της Αυστραλίας και έδωσε μεγάλες μάχες υποστηρίζοντας την εκστρατεία κατά της συγκεκριμένη μορφής καρκίνου.

Το Μ. Σάββατο ένα ζεστό χειροκρότημα από το Απτον Παρκ θα τον συντροφεύσει στην τελευταία του κατοικία, οι παίκτες της Γουέστ Χαμ θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια, ενώ θα κρατηθεί και ενός λεπτού σιγή. «Ο Ντίλαν ήταν ένα σεβαστό μέλος της ομάδας, έξυπνος και εξαιρετικός χαρακτήρας. Ηταν ένας στοργικός γιος. Θα λείψει σε όλους» θα τονίσει ο σύλλογος.

Πηγή: gazzetta.gr