Πρότυπο Μικροβιολογικό Εργαστήριο στην Καρδίτσα

ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ-Δώρα Παπαγεωργίου Θεοδοσίου

Της Αποστόλου ΜαριάνναςOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τα εγκαίνια του ιατρείου της πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου, 26-4-2014 στην Καρδίτσα η Μικροβιολόγος – Βιοπαθολόγος κ. Δώρα Παπαγεωργίου Θεοδοσίου, κάτοικος Κρηνίτσας και μέλος του Εξωραϊστικού – Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Κρηνίτσας. Στα εγκαίνια παραβρέθηκε πλήθος συγγενών και φίλων, άνθρωποι από την αυτοδιοίκηση και φυσικά σύσσωμος ο ιατρικός κόσμος, οι οποίοι ευχήθηκαν στη νέα γιατρό καλή δύναμη και καλές δουλειές. Ιδιαίτερα την σημερινή εποχή κάθε νέο ξεκίνημα απαιτεί πολλή δύναμη, θάρρος, αντοχή, σκληρή δουλειά και υπομονή. Η Μικροβιολόγος – Βιοπαθολόγος κ. Δώρα Παπαγεωργίου Θεοδοσίου, είναι Πτυχιούχος Ιατρικής Θεσσσαλονίκης, ειδικευθείσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, παντρεμένη με τον κ. Αλέξανδρο Θεοδοσίου, ιατρό ουρολόγο.

Η Μικροβιολόγος – Βιοπαθολόγος έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τις ιατρικές της υπηρεσίες στο κοινό των πόλεων Τρικάλων και Καρδίτσας και όχι μόνο, μέσα σε ένα σύγχρονο πρότυπο και άρτια εξοπλισμένο μικροβιολογικό εργαστήριο, σε ένα χώρο άνετο, μοντέρνο και φιλόξενο. Κύρια προτεραιότητα για την ίδια, αποτελεί να καταφέρει να συμβάλλει όσο το δυνατόν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας της ευρύτερης περιοχής. Ξεκινάει αυτήν την προσπάθεια με τις καλύτερες προϋποθέσεις, με τα εφόδια σε γνώσεις, εμπειρία και μεράκι γι’ αυτό που κάνει, με τις ευχές και με τη στήριξη των γονέων της, όλων των αγαπημένων της προσώπων και το μόνο που μένει είναι να ακολουθήσει μια επιτυχημένη πορεία προσφοράς και αλληλεγγύης στο χώρο της υγείας, σε μια εποχή, που είναι αναγκαία, όσο ποτέ άλλοτε.

Στο Πρότυπο Μικροβιολογικό Εργαστήριο διενεργούνται ενδεικτικά: οι πάσης φύσεως γενικές εξετάσεις αίματος, ούρων, πλευριτικών, ασκητικών, εγκεφαλονωτιαίων υγρών, καλλιέργειες μικροβίων και χορήγηση αντιβιογραμμάτων, αερόβιων και αναερόβιων, καθώς και μυκήτων, σε ποικιλία υλικών όπως ούρα, κόπρανα, κολπικό, τραχηλικό, ουρηθρικό, προστατικό υγρό και σπέρματα, εξέταση χλαμυδίων με ανοσοενζυματική μέθοδο, εξέταση Mayer, γενική, παρασιτολογική και λειτουργική στα κόπρανα καθώς και ανίχνευση Rota και Adeno ιών, άμεση ανίχνευση αντιγόνων στρεπτόκοκκου σε φαρυγγικά επιχρίσματα (Step-test). Οι εξετάσεις που διενεργούνται στο Τμήμα χαρακτηρίζονται από απόλυτη ακρίβεια και αξιοπιστία.

Το ιατρείο της κ. Δώρας Παπαγεωργίου Θεοδοσίου βρίσκεται επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 28, Καρδίτσα, στο ισόγειο. Η ιατρός πραγματοποιεί επισκέψεις κατ’ οίκον, είναι πιστοποιημένη με τον ΕΟΠΥΥ, Σώματα ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων. Οι ώρες λειτουργίας του Ιατρείου είναι: Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή πρωί – απόγευμα 7.30-14.00 και 18.30-21.00, Τρίτη –Πέμπτη 7:30 – 14:00 και το Σάββατο 8:00- 12:00.

Τηλέφωνο και Fax: 2441080950 κινητό: 6972779554 e-mail: info@mikroviologiko-karditsa.gr www.mikroviologiko-karditsa.gr