Πυροβόλησαν οπαδούς της Νάπολι πριν τον τελικό Κυπέλλου με την Φιορεντίνα – Δείτε ΦΩΤΟ και VIDEO

Ένας 30χρονος χαροπαλεύει, την ώρα που επικρατεί χάος στους δρόμους της Ρώμης
– Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τρεις οπαδοί της Νάπολι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς
– Φαίνεται πως ενεπλάκησαν και οπαδοί της Ρόμα
– Ο τελικός ανάμεσα στην Νάπολι και της Φιορεντίνα ξεκίνησε 45 λεπτά μετά την προκαθορισμένη ώρα έναρξης (22:00) και αφού προηγήθηκαν διαπραγματεύσεις των παικτών με τους οπαδόυς της Νάπολι για το αν θα κατέβει να παίξει η ομάδα
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Οι πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία είναι αρκετά μπερδεμένες καθώς όπως προκύπτει έγιναν επεισόδια σε πολλές γειτονίες της πρωτεύουσας. Η αστυνομία δεν κατάφερε να ελέγξει την κοινή συνύπαρξη των οπαδών της Νάπολι και της Φιορεντίνα στην Ρώμη και η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο όταν έφτασε στη Ρώμη ο κύριος όγκος των οπαδών.

 
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=287145&catid=1
Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, κοντά στο σημείο στο οποίο συγκεντρώθηκαν οι τιφόζι της Νάπολι έπεσαν πυροβολισμοί και ένας 30χρονος οπαδός είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο έχοντας τραύμα στο στήθος. Ακόμη ένας, 43 ετών, έχει τραυματιστεί λιγότερο σοβαρά στο χέρι ενώ έχει αναφερθεί και ο τραυματισμός ενός 32χρονου.

Οπαδοί της Νάπολι και οι τρεις και τραυματίες από σφαίρες… Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, οι δράστες ήταν οπαδοί οι οποίοι -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- είχαν ρωμαϊκή προφορά.

Επεισόδια μεταξύ οπαδών, αλλά και αστυνομικών δυνάμεων, ξέσπασαν εξάλλου κοντά στη γέφυρα Milvio, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ενεπλάκησαν και “τιφόζι” της Ρόμα.

Νωρίς το απόγευμα, τέλος, οπαδοί της Νάπολι και της Φιορεντίνα συνεπλάκησαν στην περιοχή Badia al Pino Οvest.

Ο τελικός ξεκίνησε με 45 λεπτά καθυστέρηση και μετά από διαπραγματεύσεις των ποδοσφαιριστών της Νάπολι με τους οπαδούς της ομάδας για το αν πρέπει να κατέβουν στο γήπεδο μετά τα όσα έγιναν.

https://www.youtube.com/watch?v=KBs47XGFTMY
ΠΗΓΗ:NewsIt.gr