Κόλαση φωτιάς στην Καλιφόρνια! Χιλιάδες εγκαταλείπουν τα σπίτια τους

Χιλιάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους εξαιτίας των ανεξέλεγκτων πυρκαγιών που κατακαίουν τα πάντα στο διάβα τους τις τελευταίες ώρες στη νότια Καλιφόρνια.

Έχει προκληθεί επίσης η μερική εκκένωση μιας στρατιωτικής βάσης και ενός πάρκου αναψυχής.

Οι πυρκαγιές, εξ αιτίας των οποίων έκλεισε για την κυκλοφορία και ένας μεγάλος οδικός άξονας προκάλεσαν σύγχυση στις αρχές καθώς ήρθαν στην αρχή της αντιπυρικής σεζόν γεγονός που δεν είναι τόσο συνηθισμένο.

Κοντά στο Σαν Ντιέγκο οι αρχές ζήτησαν από 20.000 ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους την Τρίτη το βράδυ. Αργότερα αρκετοί επέστρεψαν καθώς τα πύρινα μέτωπα περιορίστηκαν. Αλλά την Τετάρτη ξέσπασαν και άλλες φωτιές με αποτέλεσμα να εκκενωθεί, μια στρατιωτική βάση στο Καμπ Πέντλετον, μεταξύ Λος Άντζελες και Σαν Ντιέγκο, όπου βρίσκονται αποθήκες πυρομαχικών, στρατιωτικές εγκαταστάσεις για το προσωπικό και ένα σχολείο.

Στο Καρλσμπαγκ οι φωτιές έκαψαν πολλά σπίτια και περισσότεροι από 11.000 ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την περιοχή σύμφωνα με τις αρχές. Οι φωτιές διέκοψαν επίσης την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

«Σύμμαχος» των μεγάλων και καταστροφικών πυρκαγιών που πλήττουν την Καλιφόρνια η πολύ υψηλή θερμοκρασία που σε πολλές περιοχές συμπεριλαμβανομένης και της ευρύτερης του Λος Άντζελες ξεπερνά τους 38 βαθμούς Κελσίου.
11

1111 california3_533_355 images.watchit.gr ςς σσσ

ΠΗΓΗ: repostazpress.gr