Νεκρή σε τροχαίο Ελληνίδα Ολυμπιονίκης

Θρήνος στον ελληνικό αθλητισμό από τον ξαφνικό χαμό της Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυναστικής, Άννας Πολλάτου, που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Βάρδα Ηλείας.

Όπως γράφει το patrisnews, η 31χρονη Ολυμπονίκης έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην Ε.Ο. Πύργου-Πατρών στο ύψος του Γηροκομείου της Βάρδας.

φωτό από patrisnews
φωτό από patrisnews

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε όταν από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου Smart που οδηγούσε με κατεύθυνση προς την Κυλλήνη με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κάνει τετ α κε…

φωτό από ilialive
φωτό από ilialive

Στη συνέχεια, όπως γράφει το ilialive το αυτοκίνητο της 31χρονης μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και με το πίσω μέρος του οχήματος της συγκρούστηκε με ένα ΙΧ φορτηγάκι αγροτικό, που επέβαιναν δύο άντρες απο την περιοχή και κινούνταν απο Πύργο προς Πάτρα.

φωτό από ilialive
φωτό από ilialive

Ο θάνατος ήταν ακαριαίος για την άτυχη γυναίκα. Ο κλωβός του Smart δεν επηρεάστηκε αλλά απο τη σύγκρουση έσπασαν τμήματα του ταμπλό, ενώ αποκολλήθηκε το τιμόνι…

φωτό από ilialive
φωτό από ilialive

Οι επιβαίνοντες στο άλλο όχημα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας με διερχόμενο όχημα.

Ποια ήταν η Άννα Πολλάτου

Η γεννημένη στις 8 Οκτωβρίου του 1983 πρωταθλήτρια της ρυθμικής ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας του ανσάμπλ που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000 , ενώ ένα χρόνο νωρίτερα είχε στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια στην Οζάκα, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στις 10 κορίνες – 2 στεφάνια και 3 κορδέλες αλλά και το ασημένιο στο σύνθετο ομαδικό.

Επίσης το 1999 στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης κατέκτησε στα ίδια αγωνίσματα τρία χρυσά, πέρα από τις επιτυχίες της στα πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.
Πηγή:NewsIt.gr