Η Αργεντινή νίκησε 2-1 τη Βοσνία

Ο Μέσι άνοιξε… λογαριασμό στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και η Αργεντινή πήρε την νίκη στην πρεμιέρα της, με 2-1 κόντρα στην Βοσνία.

Σε μια κίνηση που δεν συνηθίζει προπονητής, ειδικά μετά από νίκη, προχώρησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής μετά το ματς με τη Βοσνία. Ο Αλεχάντρο Σαμπέγια, παραδέχτηκε πως έκανε λάθος με την χρησιμοποίηση πέντε αμυντικών στο πρώτο μέρος.

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και μερικές φορές είναι δύσκολο. Με την εμφάνιση μας είμαι ευχαριστημένος σε μερικά πράγματα, σε μερικά άλλα όχι. Ασφαλώς σε κάποια σημεία έκανα σφάλματα εγώ ο ίδιος. Στο πρώτο μέρος καταφέραμε να ελέγχουμε το παιχνίδι, αλλά είχαμε έλλειψη βάθους στο παιχνίδι μας, πράγμα που συνέβη στο δεύτερο μέρος με την είσοδο του Ιγκουαΐν που έπαιξε μαζί με τον Λέο (σ.σ Μέσι) κι έτσι καταφέραμε να πλησιάσουμε στο στιλ παιχνιδιού που κάναμε στην προκριματική φάση και γι’ αυτό δημιουργήσαμε και περισσότερες ευκαιρίες».

Με τη σειρά του, ο Σάφετ Σούσιτς, τεχνικός της Βοσνίας, είπε: «Θέλαμε να προσφέρουμε μια δοκιμασία στο φαβορί και νομίζω πως τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Ευχαριστούμε τον κόσμο στη Βραζιλία για την υποδοχή του».