Επέστρεψε από τη Βραζιλία η Εθνική – Θερμή υποδοχή στους διεθνείς στο Ελ. Βενιζέλος από δεκάδες φιλάθλους


 

Δυο ημέρες μετά τον αποκλεισμό τους από την Κόστα Ρίκα, στη φάση των “16” στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, οι διεθνείς επέστρεψαν στην Ελλάδα και δεκάδες φίλαθλοι συγκεντρώθηκαν στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” για να τους αποθεώσουν.

Η Εθνική πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στους “16” της διοργάνωσης και ο κόσμος έσπευσε στο αεροδρόμιο να αποθεώσει τους παίκτες για την υπέρβαση που έκαναν.

Εκεί βρέθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, καθώς και ο γενικός γραμματέας της ΕΠΟ, ο οποίος παρέδωσε σε καθέναν από τους διεθνείς τέσσερα τριαντάφυλλα, όσα και τα ματς που έδωσαν στο Μουντιάλ.

Πρώτος εμφανίστηκε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος όμως έφυγε πολύ γρήγορα, αποφεύγοντας τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί, αλλά και τους δημοσιογράφους.

Ακολούθησαν οι υπόλοιποι παίκτες της Εθνικής, λίγο μετά τις 6.30 μ.μ., δεχόμενοι το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων, με τους διεθνείς να χαμογελούν, λέγοντας”ευχαριστώ”.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή της υποδοχής του Γιώργου Σαμαρά, στον οποίο φώναζαν “τώρα είναι η σειρά σου”, εννοώντας να διαδεχτεί τον Γιώργο Καραγκούνη ως αρχηγός της Εθνικής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΜΙΣΕΛ

Π{ΗΓΗ: NewsIt.gr