Όσοι κοιμούνται γυμνοί, είναι πιο ευτυχισμένοι στο γάμο τους

Ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνει ένας γάμος ευτυχισμένος , είναι το ζευγάρι να κοιμάται γυμνό, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Όσοι δεν φορούν απολύτως τίποτα αισθάνονται πιο πλήρεις στην σχέση τους συγκριτικά με εκείνους που καλύπτουν το σώμα τους, αναφέρει μία νέα δημοσκόπηση. Από τους 1.004 συμμετέχοντες, το 57% που κοιμόντουσαν γυμνοί είπαν ότι ήταν ικανοποιημένοι στη σχέση τους, σε σύγκριση με το 48% των ατόμων που κοιμόντουσαν με τις πιτζάμες, το 43% που φορούσαν νυχτικό και το 38% των ατόμων που κοιμόντουσαν με τα εσώρουχα.

Τα ευρήματα της δημοσκόπησης της εταιρείας Cotton, αποτελούν πολύ καλή είδηση ​​για πολλούς, δεδομένου ότι τέσσερις στους δέκα κοιμούνται γυμνοι, και σχεδόν οι μισοί – 45% – άνω των 55 ετών είναι πρόθυμοι να το πράξουν.

«Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την επιτυχία μιας σχέσης. Αλλά ένας παράγοντας που συχνά παραβλέπεται είναι το περιβάλλον του υπνοδωματίου. Η επαφή του δέρματος με το κρεβάτι «ενθαρρύνει» τη διαφάνεια και την οικειότητα μεταξύ του ζευγαριού και τελικά την αύξηση της ευτυχίας», ανέφερε ι επικεφαλής της έρευνας Στέφανι Τίερς.

Η έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι η συμπεριφορά των συντρόφων στην κρεβατοκάμαρα επηρεάζει την ευτυχία της σχέσης. Οι μισοί ανέφεραν ότι ενοχλούνται από τους ανθρώπους που τρώνε στο κρεβάτι, το 59% απάντησε ότι απεχθάνεται τα βρωμικα ρούχα στο πάτωμα του δωματίου και το 23% ότι δεν τους αρέσει όταν ο σύντροφός τους φοράει κάλτσες στο κρεβάτι.

ΠΗΓΗ: news.gr