Κάλεσαν στη Βουλή τους γονείς προφυλακισμένων για τρομοκρατία!

Όλα, πιστεύμε, ότι τα είχαμε δει στη Βουλή των Ελλήνων! Αλλά, όπως λέει μία Κινέζικη παροιμία, “ποτέ μην λες ποτέ”!

Ζήσαμε, έτσι, και την παρουσία των γονέων των μελών των Πυρήνων της Φωτιάς, στα θεωρεία του ναού της Δημοκρατίας, στην Ελληνική Βουλή!

Ποιός τους χορήγησε την άδεια εισόδου; Βουλευτές της ΝΔ ανέφεραν ότι τις άδειες χορήγησαν στους γονείς των μελών των Πυρήνων της Φωτιάς, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, αλλά κρίνοντας από όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή, πως από «την ώρα που βρίσκονται στη Βουλή εισαγγελείς της χούντας, συνεργάτες της Λεπέν και μαχαιροβγάλτες”, γιατί να μην είναι και αυτοί;» πολλά αφήνονται να εννοηθούν…

Ο λόγος για τις προσκλήσεις που δόθηκαν στους γονείς των προφυλακισμένων Πυρήνων της Φωτιάς προκειμένου να παρακολουθήσουν ττην συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας για κατηγορούμενους για τρομοκρατία στον Δομοκό.

Η βουλευτής, Αφροδίτη Σταμπουλή, αναρωτήθηκε λοιπόν αν οι γονείς των προφυλακισμένων κατηγορουμένων για τρομοκρατία είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας αφού όπως είπε στο Ναό της Δημοκρατίας βρίσκονται: «εισαγγελείς της χούντας, συνεργάτες της Λεπέν και μαχαιροβγάλτες».

Φυσικά στη Βουλή ξέσπασε σάλος όταν έγινε αντιληπτή η παρουσία στα θεωρεία της Βουλής των γονέων των προφυλακισμένων οι οποίοι και παρακολούθησαν τη συνεδρίαση στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου για τα σωφρονιστικά ιδρύματα.