Προσβάσιμη ξανά η παραλία του Μύρτου στην Κεφαλλονιά

Κεφαλλονιά
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον δρόμο που οδηγεί στην πιο διάσημη παραλία της Κεφαλλονιάς, τον Μύρτο. Η πρόσβαση είναι πλέον ελεύθερη για όλους τους επισκέπτες χωρίς να υπάρχει κίνδυνος.

Οι κατολισθήσεις που προκλήθηκαν από τους δύο σεισμούς στις αρχές του χρόνου, έπρεπε να αντιμετωπιστούν πιο αποτελεσματικά και έτσι η πρόσβαση αποκλείστηκε από τα μέσα Ιουνίου.

Υπολογίζεται ότι έως το τέλος του φθινοπώρου θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού, ενώ γίνονται κανονικά τα δρομολόγια των φέρι από το λιμάνι του Ληξουρίου προς το Αργοστόλι.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υπολογίζεται ότι έως το τέλος του φθινοπώρου θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού, ενώ γίνονται κανονικά τα δρομολόγια των φέρρυ από το λιμάνι του Ληξουρίου προς το Αργοστόλι.

Πλέον η παραλία του Μύρτου δεν θυμίζει σε τίποτα τις παραπάνω εικόνες. Η ζωή έχει επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα και οι κάτοικοι του νησιού, αισιοδοξούν ότι τις επόμενες μέρες θα γεμίζει ασφυκτικά από τουρίστες…

ΦΩΤΟ από kefaloniaguide.co.uk
ΦΩΤΟ από kefaloniaguide.co.uk
ΦΩΤΟ από kefalonia-tours.gr
ΦΩΤΟ από kefalonia-tours.gr