Να τελειώνουμε για να γυρίσω στη φυλακή το μήνυμα Μαζιώτη

Έρευνες σε δύο σπίτια στα Εξάρχεια, ένα στον Κολωνό και ένα στην Άνω Βούλα πραγματοποίησαν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, στο πλαίσιο των ερευνών μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων φαίνεται να ανήκουν στον στενό κυκλο του αρχηγού του Επαναστατικού Αγώνα.

Επίσης, στα σπίτια στα Εξάρχεια βρέθηκαν αρκετές κάρτες SIM, κινητά και φωτογραφικές μηχανές. Εντύπωση όμως προκαλεί πως στο τσαντάκι του Νίκου Μαζιώτη βρέθηκαν κλειδιά, μερικές αποδείξεις, αλλά όχι κινητό τηλέφωνο, γεγονός που προβληματίζει τους αξιωματικούς όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα ενημέρωνε τους συνεργούς του.

Εν τω μεταξύ, μήνυμα πως θέλει να τελειώσει με τη διαδικασία της νοσηλείας και να επιστρέψει στη φυλακή έστειλε, μέσω του δικηγόρου ο Νίκος Μαζιώτης, ο οποίος αναρρώνει μετά από χειρουργική επέμβαση στην ωμοπλάτη στον «Ευαγγελισμό».

Κατά τις επόμενες ημέρες, ο τρομοκράτης αναμένεται να μεταφερθεί στο ΚΑΤ, όπου θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση συρραφής νεύρων. Στο νοσοκομείο έχουν αρχίσει εντατικές προετοιμασίες προκειμένου να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί και μέχρι αργά το βράδυ ή να έχει δοθεί εκδοθεί εντολή του εισαγγελέα για δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του Μαζιώτη όπως είναι σήμερα.