Στην Νέα Υόρκη θα “πετάξει” τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός

Λίγη ώρα μετά το φιλικό με τη Ντιναμό Κιέβου ο Μίτσελ αποκάλυψε πως μέχρι την Δευτέρα θα έχει έναν νέο παίκτη στο ρόστερ για την Νέα Υόρκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Κάναμε πολύ καλή δουλειά όλη την περίοδο που ήμασταν στην Αυστρία και σε αυτό το φιλικό παιχνίδι. Παίξαμε με μία ομάδα που είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση και παίξαμε πολύ καλά”.

Η πίεση ακόμα και μέχρι τα στόπερ της ομάδας είναι στοιχεία που θέλετε να βγάλετε στον Ολυμπιακό;

“Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μία καλή πίεση. Δουλέψαμε καλά την πίεση και μετά είχαμε καλή κατοχή της μπάλας και κάναμε και καλές φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά όλης της ομάδας”.

Θα μας πείτε δύο λόγια για το ντεμπούτο του Κασάμι;

“Ένας ποδοσφαιριστής που θα προσφέρει πολλά. Με πολύ καλά στοιχεία”.

Ο Σιόβας έπαιξε ως αμυντικό χαφ. Σκέφτεστε να τον χρησιμοποιήσετε και εκεί ή είναι μία λύση ανάγκης επειδή λείπουν ακόμα οι διεθνείς;

“Ό,τι δουλεύουμε είναι για να το βλέπουμε. Για να το ετοιμάσουμε για τη χρονιά. Ο Σιόβας είναι πολυεργαλείο, παίζει σε διαφορετικές θέσεις και μπορεί να παίξει και ως αμυντικό χαφ. Θέλουμε ανταγωνισμό σε όλες τις θέσεις”.

Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας έπεσε στην φυσική κατάσταση. Στην Αμερική θα δοθεί βάση στην τακτική;

“Ναι, αλλά είδαμε ότι και σε αυτό το δεύτερο φιλικό δείξαμε περισσότερο τακτική. Δουλέψαμε περισσότερο την τακτική στο παιχνίδι και με καλύτερη φυσική κατάσταση θα προχωρήσουμε και θα πάμε μπροστά”.

Έχετε αποφασίσει πόσοι ακριβώς θα «κοπούν» από το ρόστερ;

“Σίγουρα έχουμε συζητήσει με την ΠΑΕ, με την ομάδα. Ξέρουμε μία λίστα από 25-26 παίκτες που θα έρθουν μαζί μας”.

Μπορεί να υπάρχει και κάποιο νέο πρόσωπο την Δευτέρα που θα πετάξει η αποστολή για Νέα Υόρκη;

“Πιστεύω πως ναι”.