33ο Ελληνικό Φεστιβάλ Σίδνεϊ

Η Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα της Νέας Νότιας Ουαλίας και η Οργανωτική Επιτροπή του 33ου Ελληνικού Φεστιβάλ Σίδνεϊ καλεί όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη να υποβάλουν τις προτάσεις τους, για την εξέταση δυνατότητας ενσωμάτωσης εις το πολιτιστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Ελληνικού Φεστιβάλ Σίδνεϊ 2015.
Το Ελληνικό Φεστιβάλ Σίδνεϊ 2015 θα ανοίξει την αυλαία του στο Darling Harbour στις 14-15 Φεβρουαρίου και θα λήξει αρχές Απριλίου, με πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων κατά τον Μάρτιο σε διάφορους χώρους σε όλο το Σίδνεϊ.

Το Ελληνικό Φεστιβάλ Σίδνεϊ δέχεται αιτήσεις και εκδηλώσεις ενδιαφέροντος από όλες τις αυστραλιανές, ελληνικές και ελληνοαυστραλιανές τέχνες και πολιτιστικές κοινότητες με συνδέσεις στον αρχαίο, μεσαιωνικό, μοντέρνο και σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό.

Προτάσεις για τις εκδηλώσεις ζητούνται να γίνουν από όλους τους καλλιτέχνες και τις ομάδες που εμπλέκονται στους τομείς του αθλητισμού, του θεάτρου, της μουσικής, του χορού, της λογοτεχνίας, του κινηματογράφου, της κωμωδίας, των εικαστικών τεχνών, του σχεδιασμού, της βιοτεχνίας, των τροφίμων και του κρασιού, της ιστορίας και της εκπαίδευσης, καθώς και κάθε άλλος τομέας που εμπίπτει κάτω από την «ομπρέλα» των τεχνών ή του πολιτιστικού.
Το Ελληνικό Φεστιβάλ του Σίδνεϊ ενθαρρύνει αιτήσεις από όλες τις άλλες πολιτισμικές ομάδες που έχουν προτάσεις που θα μπορούσαν να εμπλουτίσουν το πρόγραμμα και να προσφέρουν μια νέα προοπτική για αμοιβαίο πολιτιστικό δεσμό.

Όλες οι αιτήσεις πρέπει σταλούν στα γραφεία του Φεστιβάλ μέχρι τις 5 μ.μ., Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014.
Το Ελληνικό Φεστιβάλ Νέας Νότιας Ουαλίας χρηματοδοτείται από την Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα της Νέας Νότιας Ουαλίας.
Το έντυπο της αίτησης θα το βρείτε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα www.greekfestivalofsydney.com.au ή επικοινωνήσετε με το Γραφείο του Ελληνικού Φεστιβάλ Σίδνεϊ στον αριθμό 02 9750 0440 ή στο e-mail: greekfestival@goc.com.au