Απίστευτο: Ενας 18χρονος Βρετανός έχασε τη ζωή του από το Ice Bucket Challenge! [εικόνες]

Το Ice Bucket Challenge που έχει εξελιχθεί σε μόδα ανάμεσα στους απανταχού σελέμπριτις και όχι μόνο, φαίνεται πως έχει και θανατηφόρες… παρενέργειες.

Φυσικά και δεν φταίει η καμπάνια για τη στήριξη του ιδρύματος για την αντιμετώπιση της ασθένειας ALS, αλλά η παράκρουση που έχει πιάσει αρκετούς να υπερβούν τα όρια της καμπάνιας και του εαυτού τους.

Ο 18χρονος βρετανός Κάμερον Λάνκαστερ αποδέχθηκε την πρόκληση-πρόσκληση φίλων του να πάρει μέρος στην καμπάνια, μόνο που θέλησε να κάνει κάτι… extreme και το πλήρωσε με τη ζωή του.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 18χρονος Κάμερον Λάνκαστερ επέλεξε να «απαντήσει» στην πρόκληση που του έγινε με μια βουτιά από μεγάλο ύψος σε εγκαταλελειμμένο λατομείο με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Παρών στο παράτολμο εγχείρημα του 18χρονου Κάμερον ήταν ένας 15χρονος,. Η μαρτυρία του, δε, αποδεικνύεται πολύτιμη για την έρευνα που διεξάγει η αστυνομία. «Ρώτησα τον γιο μου αν άκουσε κάτι και εκείνος μου είπε ότι ένας νεαρός πήρε μέρος σε Ice Bucket Challenge, πήδηξε στο λατομείο και στη συνέχεια δεν βγήκε στην επιφάνεια» δήλωσε η 41χρονη μητέρα του αυτόπτη μάρτυρα Βίλμα Σάδερλαντ.

Η σορός του άτυχου νεαρού εντοπίστηκε σε μεγάλο βάθος το βράδυ της Κυριακής μετά από επιχείρηση διάρκειας τεσσάρων ωρών.

Πηγή: iefimerida.gr