Πάνω από $4.000 από την ΑΧΕΠΑ Βικτώριας για την ορθόδοξη ιεραποστολή στη Σιέρα Λεόνε

Το φιλανθρωπικό έργο της ΑΧΕΠΑ Βικτώριας αγγίζει ανθρώπους σε κάθε γωνιά της γης και, αυτή τη φορά, θα αγγίξει τα παιδιά της Σιέρα Λεόνε, που τον τελευταίο καιρό μαστίζει ο θανατηφόρος ιός Έμπολα.

O πατέρας Θέμης με παιδιά της Σιέρα Λεόνε

O πατέρας Θέμης με παιδιά της Σιέρα Λεόνε

Ένας Έλληνας της παροικίας μας, ο ιεραπόστολος πατέρας Θέμης Αδαμόπουλος, πρωτοστατεί στον αγώνα για την αντιμετώπιση του ιού και για την επιμόρφωση των κατοίκων της Σιέρα Λεόνε, ώστε να προστατευθούν απ’ αυτόν και η ΑΧΕΠΑ Βικτώριας άκουσε το κάλεσμά του για βοήθεια και σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή συνέλεξε πάνω από $4.000 για τον οργανισμό του ομογενή ιεραπόστολου «Paradise Kids 4 Africa».

Στην εκδήλωση της ΑΧΕΠΑ έδωσε το παρών και η αδερφή του πατέρα Θέμη, κ. Μαρία Άνταμς, η οποία έχει ζήσει από κοντά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Σιέρα Λεόνε, καθώς έχει εργαστεί στο πλευρό του αδερφού της στην επί σειρά ετών δοκιμαζόμενη χώρα.

Ο πρόεδρος του Τμήματος Νέων της ΑΧΕΠΑ ευχαρίστησε όσους προσέφεραν για τον ιερό αυτό σκοπό ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στους κ.κ. Ρος Κατσαμπάνη, Άνθια Τσαούση, Katherine Tunaley, Paula Oude-Vrielink, Άννα Βασιλειάδη και Γιώργο Στρατήγη.

Επιγραμματικά, να αναφέρουμε ότι ο πατέρας Θέμης αυτή τη στιγμή έχει αναλάβει υπό την προστασία του και την φροντίδα 300 οικογενειών και τα χρήματα που συλλέχθηκαν από την ΑΧΕΠΑ δόθηκαν ήδη στον οργανισμό του ομογενή ιεραπόστολου.