Το νέο Δήμαρχο Τρικκαίων επισκέφτηκαν οι Θεσσαλοί Απόδημοι

  • «Είναι ισχυρή επιθυμία μας να συμβάλλουμε στην προβολή του ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ»

    Εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης «Βασίλης Τσιτσάνης» επισκέφτηκαν το νέο Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη

    Παπαστεργίου.

  • Συγκεκριμμένα στις 5 Οκτωβρίου 2014 ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας (Νυρεμβέργη) και ο Πρόεδρος της Εξελεκτικής Επιτροπής κ. Σωτήριος Πολύζος (Βισμπάντεν) επισκέφτηκαν τον νέο Δήμαρχο στα γραφεία του Δήμου στα Τρίκαλα.

    Οι Θεσσαλοί Απόδημοι συνεχάρηκαν τον κ. Δημήτρη Παπαστεργίου για την εκλογή του ως νέο Δήμαρχο Τρικκαίων και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην εκπλήρωση του έργου του καθώς και άριστη συνεργασία με την Ομοσπονδία. Στην αρχή οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για το έργο, τους στόχους, τις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας καθώς και για το μελλοντικό της προγραμματισμό!OTSE_2014_DimosTrikala

    Ιδιαίτερη ανταλλαγή απόψεων έγινε για κοινές συνδιοργανώσεις με σκοπό την προβολή του έργου του Βασίλη Τσιτσάνη στα πλαίσια εκδηλώσεων για τα εκατό χρόνια από την γέννηση του μεγάλου Θεσσαλού καλλιτέχνη. Το έτος 2015 έχει χαρακτηριστεί ως έτος ΤΣΙΤΣΑΝΗ και θα λάβουν χώρα αντίστοιχες εκδηλώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. «Είναι ισχυρή επιθυμία μας να συμβάλλουμε στην προβολή του ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ» τόνισε ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής κ. Σωτήριος Πολύζος στη συζήτηση που κράτησε αρκετή ώρα!

    Τέλος ο κ. Διαμαντής Γκίκας και ο κ. Σωτήριος Πολύζος προσκάλεσαν τον Δήμαρχο στις επόμενες εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας στην Ευρώπη. Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου ευχαρίστησε τους εκπροσώπους για την επίσκεψη, συνεχάρη για το αξιόλογο έργο που έχει αναδείξει η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης μέχρι σήμερα, ευχήθηκε καλή συνεργασία και καλή επιτυχία στο πολύτιμο έργο των Θεσσαλών Αποδήμων και αποδέχτηκε την πρόσκληση με μεγάλη χαρά.

    Από το γραφείο τύπου της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης.

    Α’ Γραμματέας Ιωάννης Κίτσιος