Αλέξης Τσίπρας: Ο Σαμαράς Φταίει…

Προσπάθεια να μεταθέσει τις ευθύνες στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την δημιουργία “κλίματος έντασης, κινδυνολογίας και αποσταθεροποίησης”  κατέβαλε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.
“Mετά το φιάσκο των Παρισίων και το φιάσκο του Βερολίνου, ήρθε και το φιάσκο της Ουάσινγκτον για να επιβεβαιώσει την εικονική πραγματικότητα του success story και να φανερώσει τη δραματική αποτυχία της κυβέρνησης Σαμαρά. Προχθές στη Βουλή ζήτησα από τον κ. Σαμαρά να σταματήσει τους σχεδιασμούς της κλιμάκωσης της έντασης και της προσπάθειας αποσταθεροποίησης. Του ζήτησα τη συντεταγμένη και ομαλή προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία. Προτίμησε την τετράμηνη παράταση της έντασης και της κινδυνολογίας της αποσταθεροποίησης”, ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, όπως αναφέρει το news.gr.
Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για πρωτοφανές αδιέξοδο στο οποίο η κυβέρνηση οδηγεί τον τόπο και κατηγόρησε τα κυβερνητικά στελέχη που, στη γραμμή Σαμαρά, επαναφέρουν σενάρια που βάζουν σε κίνδυνο τις καταθέσεις των πολιτών.
“Η προσπάθεια της κυβέρνησης να υπονομεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αποσταθεροποιήσει τη χώρα”, υποστήριξε.