Η Μαντόνα «βγάζει στο σφυρί» το νυφικό της!

η Μαντόνα αυτοπροσώπως, αποφάσισε να πουλήσει σε δημοπρασία ρούχα, κοσμήματα, αλλά και προσωπικά της αντικείμενα, που άφησαν εποχή, τι έχουν να πουν αυτοί οι κακόβουλοι άραγε;

Μέχρι και το νυφικό που φόρεσε όταν παντρεύτηκε τον Σον Πεν, το 1985, πουλάει το Material Girl, σε δημοπρασία με περισσότερα από 200 αναμνηστικά από την ζωή και την καριέρα της!

Μεταξύ των αντικειμένων είναι 30 ρούχα από την ταινία «Evita», μια φόρμα από το «A League of Their Own» και το κοστούμι από το video clip του «Material Girl» όπου η Μαντόνα φόρεσε ένα ροζ σατέν φόρεμα παρόμοιο με αυτό της Μέριλιν Μονρόε στην ταινία του 1950 «Οι Άνδρες Προτιμούν Τις Ξανθιές».

Η δημοπρασία, που θα μεταδοθεί και μέσω Ίντερνετ, θα γίνει στις 7 και 8 Νοέμβρη, στην Καλιφόρνια καιτα έσοδα εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο ευρώ, μέρος των οποίων θα δοθεί σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Ενδεικτικά, το νυφικό της Μαντόνα αναμένεται να «πιάσει» 47.000 ευρώ, το αλά Μονρόε φόρεμα πάνω από 15.000 ευρώ και τα βραχιόλια από το «Material Girl» περισσότερα από 1.500 ευρώ.

Μεταξύ των αντικειμένων είναι επίσης κάποια από τα βραβεία που έχει κατακτήσει η «βασίλισσα», καθώς και ένα χειρόγραφό της με ένα τραγούδι που δεν κυκλοφόρησε ποτέ!

 

ΝΟΟΖ.