Βρετανός τραπεζίτης κατηγορείται για τους φόνους δυο γυναικών στο Χονγκ Κονγκ

Αντιμέτωπος με κατηγορίες για τη δολοφονία δύο νεαρών γυναικών βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ ένας 29χρονος βρετανός τραπεζίτης, σε μια πολύκροτη υπόθεση που έχει προκαλέσει εντονότατο ενδιαφέρον, προσελκύοντας τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι σοροί των δύο άτυχων γυναικών βρέθηκαν στο διαμέρισμα του 29χρονου κατά τη διάρκεια αστυνομικής έρευνας, σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο. Ένα από τα θύματα βρέθηκε κρυμμένο μέσα σε βαλίτζα στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, φέροντας τραύματα στο λαιμό, ενώ η δεύτερη σορός βρέθηκε μέσα στο σπίτι, έχοντας κοψίματα στο λαιμό και τα οπίσθιά της.

Ο 29χρονος κατηγορούμενος ονομάζεται Ρούρικ Τζορτζ Κάτον Τζάτινγκ. Εργαζόταν μέχρι πρότινος στην τράπεζα Bank of America Merrill Lynch, ενώ προφίλ με το όνομά του στο επαγγελματικό δίκτυο LinkedIn αναφέρει πως ήταν απόφοιτος που Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ.

Το διαμέρισμα του Τζάτινγκ βρίσκεται σε μεγαλοαστική κεντρική περιοχή του Χονγκ Κονγκ, πόλη που είναι γνωστή για τη νυχτερινή ζωή της. Τα θύματα πιστεύεται πως ήταν εκδιδόμενες γυναίκες.

Η Αστυνομία κατάσχεσε ένα μαχαίρι από το διαμέρισμα του υπόπτου.

Μετά την απαγγελία των κατηγοριών, που έγινε σήμερα Δευτέρα, η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Νοεμβρίου.

Πηγή: skai.gr