Μονόδρομος η νίκη στη Λεωφόρο

Το τελευταίο του χαρτί για την πρόκριση παίζει απόψε ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο την Αϊντχόφεν στη Λεωφόρο στις 20:00 (Novasports 2), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Παιχνίδι χωρίς αύριο το σημερινό για τους Πράσινους που τα παίζουν όλα για όλα και μόνο η νίκη θα έχει νόημα.

Μπροστάρης σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ο Μάρκους Μπεργκ . Ο Σουηδός άσος δήλωσε έτοιμος, καθησυχάζοντας τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος θα πάρει την απόφαση να τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα 2,5 μήνες μετά την τελευταία μεγάλη σε χρονική διάρκεια συμμετοχή του. Για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας ο Αναστασίου φαίνεται να έχει καταλήξει στους Στιλ, Τριανταφυλλόπουλο, Νάνο, Μέντες, Σίλντενφελντ, Λαγό, Μπούι, Ζέκα, Πράνιτς και Καρέλη.

Η Αϊντχόφεν έρχεται στην Αθήνα με τον αέρα της πρωτοπόρου στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όπου είναι πρωτοπόρος, με στόχο να «εξουδετερώσει» τον Παναθηναϊκό από τη μάχη της πρόκρισης και να αφήσει πίσω της την Εστορίλ, που έχει δύσκολο έργο στη Μόσχα απέναντι στη Ντιναμό. Ο Φιλίπ Κοκού δεν υπολογίζει στους Μπρούμα, Σχάαρς, Μπρακάλι, Ταμάτα και Χάιλεμαρκ. Οι Ολλανδοί θα παραταχθούν πιθανότατα με τους: Ζουτ, Αρίας, Βίλεμς, Ρέκικ, Ισιμάτ-Μερέν, Χέντριξ, Μαχέρ, Βαϊνάλντουμ, Νάρσινγκ, Ντεπάι και Ντε Γιονγκ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κροάτης Μάριο Στραχόνια.

Η βαθμολογία του ομίλου

1. Ντιναμό Μόσχας 9 (5-2)
2. Αϊντχόφεν 4 (2-2)
3. Εστορίλ 3 (3-3)
4. Παναθηναϊκός 1 (2-5)