Μονόδρομος για την Ελλάδα η νίκη απέναντι στα Νησιά Φερόε

Αθήνα – Published on: Nov 14, 2014 @ 15:18
Με μοναδικό στόχο τη νίκη υποδέχεται απόψε (21:45, ΝΕΡΙΤ & ΟΤΕ Sport 1) η εθνική Ελλάδος τα Νησιά Φερόε, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Euro 2016.Η γαλανόλευκη έχει συγκομιδή μόλις έναν βαθμό στα τρία πρώτα ματς και έτσι η νίκη απέναντι στην σημερινή αντίπαλο είναι επιτακτική, αν θέλουν οι διεθνείς να έχουν ελπίδες για πρόκριση στην τελική φάση που θα γίνει στη Γαλλία.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι αναμένεται να παρατάξει την Εθνική με σύστημα 4-3-3, με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του τους Τοροσίδη, Μανωλά, Μόρα και Καράμπελα.

Αμυντικά χαφ θα είναι οι Μανιάτης, Σάμαρης και Κονέ, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Καρέλης, Χριστοδουλόπουλος και Γκέκας.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Καπίνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βύντρα, Μπακάκης, Τασουλής, Τζιόλης, Ντίνας, Αθανασιάδης, Μαυρίας, Μάνταλος και Κολοβός. Εκτός έμειναν είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω τακτικής, οι Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης και Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Τα Νησιά Φερόε που αποτελούνται κυρίως από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, αναμένεται να αγωνιστούν με τους Νίλσεν, Νάες, Γκρέγκενσεν, Νάτενσταντ, Ντάβιντσεν, Σόρενσεν, Μπιενιάμινσεν, Χολστ, Όλσεν, Χάνσον και Χάνσεν. Στον πάγκο θα είναι οι Τόμσεν, Γκέστον, Γιάγκομπσεν, Φέρο, Τζαστίνουσεν, Μπαρταλστόβου, Βαντχάμαρ, Γιάγκμπονσεν, Έντμουνσον και Όλσεν.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Νίκολα Ριτσόλι.

Newsroom ΔΟΛ