Μωρό με 8 άκρα λατρεύεται ως θεός [εικόνες]

Κοσμοσυρροή παρατηρείται σε ένα χωριό στη δυτική Βεγγάλη από Ινδούς, που κλαίνε και προσεύχονται για τη γέννηση ενός αγοριού με τέσσερα πόδια και τέσσερα χέρια, καθώς πιστεύουν πως είναι ο θεός Μπράχμα.

Ολοι τους σπεύδουν στο νοσοκομείο της περιοχής προκειμένου να μπορέσουν να δουν τον νεογέννητο «θεό», ενώ άλλοι έκαναν λόγο για σημάδι πως έρχεται το τέλος του κόσμου. Σύμφωνα με τους γιατρούς, πάντως, ο μικρός Ινδός έχει οκτώ άκρα καθώς πιστεύεται πως αρχικά επρόκειτο για δίδυμη κύηση, που όμως τελικά το ένα έμβρυο απορροφήθηκε από το άλλο μέσα στη μήτρα.

Εκατοντάδες κλαίνε στους δρόμους, προσεύχονται και κατασκηνώνουν έξω από το νοσοκομείο

Ενας συγγενής του νεογνού είπε σε τοπικό σταθμό του Baruipur, στην ανατολική Ινδία: «Οταν γεννήθηκε, δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Οι νοσοκόμες είπαν πως ήταν άσχημα παραμορφωμένος, αλλά εγώ μπορούσα να καταλάβω πως ήταν θεόσταλτο σημάδι. Στην πραγματικότητα είναι θαύμα. Είναι το παιδί του θεού. Ο Ινδός θεός έχει πρόσθετα άκρα όπως αυτός».

Ενας εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε πως αντιμετώπισαν δυσκολίες στο να ελέγξουν τα πλήθη που συνέρρεαν κατά χιλιάδες στο χωριό. «Είναι μια τερατογένεση και είναι τραγικό, δεν υπάρχει τίποτα θεϊκό πάνω του. Ομως τα πλήθη έρχονται μαινόμενα και με κραυγές για να δουν το παιδί. Εκατοντάδες κλαίνε στους δρόμους, ενώ εκατοντάδες άλλοι προσεύχονται και κατασκηνώνουν εδώ. Μάλιστα, μερικοί πανικοβάλλονται, καθώς νομίζουν πως πρόκειται για ένα σημάδι πως έρχεται το τέλος του κόσμου. Δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου», είπε ο αστυνομικός.

 

iefimerida.gr