“Μύρισαν” Χριστούγεννα στο Μπαζάρ της “Καλλιπάτειρας” στο Χίλτον

Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργάνωσε ένα σημαντικό Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ και cocktail στο ξενοδοχείο Athens Hilton, την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014.

Μέσα στον επιβλητικό χριστουγεννιάτικο διάκοσμο του γνωστού κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας, οι επώνυμες επιχειρήσεις που συμμετείχαν, πkallipateira logoconv siteρόσφεραν στα μέλη και τους φίλους του δραστήριου Σωματείου τη δυνατότητα αγοράς Χριστουγεννιάτικων δώρων σε προσιτές τιμές. Τα μέλη και οι φίλοι του Σωματείου Καλλιπάτειρα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και προσήλθαν μαζικά και …με αγοραστική διάθεση!

Οκτώ χριστουγεννιάτικα δένδρα, ομορφοστολισμένα και λαμπερά, αριστερά και δεξιά του κεντρικού λόμπι του Hilton  και ένα στον ισόγειο χώρο, από την πλευρά της οδού Ευφρονίου, σε οδηγούσαν στην μεγάλη αίθουσα και έξω από αυτήν όπου είχαν στηθεί οι καλαίσθητες πραμάτειες των επιχειρήσεων. Στον ίδιο χώρο και η υποδοχή και το κοκταίηλ.

Σε δύο μεγάλες οθόνες τοίχου, στον προθάλαμο υποδοχής, προβάλλονταν στιγμιότυπα από προηγούμενες εκδηλώσεις της Καλλιπάτειρας, αλλά και σκηνές από εγκαίνεια αθλητικών γηπέδων που με την φροντίδα και την οικονομική της ενίσχυση έχουν στηθεί σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Η Πρόεδρος του Σωματείου, Εθνική Πρέσβυς της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι, Κατερίνα Παναγοπούλου, εξηγούσε στα μέλη τη σημαντική πρωτοβουλία που το Σωματείο θα αναλάβει μελλοντικά για τη σύσταση συνεργαζόμενων κοινωνικών φορέων και ενεργών πολιτών σε εθνικό επίπεδο και που θα αφορά συνεδριακές συναντήσεις για τη δημιουργία ενός κοινού πλαισίου δράσης.

Στο μπαζάρ υπήρχαν κοσμήματα, είδη δώρων, ζαχαρωτές λιχουδιές, βιβλία, είδη διακόσμησης, λευκά είδη κλπ. επώνυμων επιχειρήσεων που προσφέρονταν σε προσιτές τιμές.  “Πάντα στα μπαζάρ της Καλλιπάτειρας ψωνίζω καλά είδη φθηνά”, ακούστηκε να λέει μία κυρία συζητώντας με  φίλες της, επίσης μέλη του Σωματείου, στο Λόμπυ του Ξενοδοχείου, και τους έδειξε τις τρεις τσάντες συσκευασίας που κρατούσε στα χέρια της.

Άλλα μέλη αποχωρούσαν κρατώντας επίσης διαφορετικών μεγεθών τσάντες αγορών ενώ χαρακτηριστικό είναι το συμβάν στο Μπάρ του ξενοδοχείου όπου μία όμορφη κυρία, που βάσταγε ένα σωρό πολύχρωμες τσάντες και τσαντάκια, ζήτησε καφέ, άνοιξε το πορτοφόλι της, και κοιτάζοντας τον μπάρμαν του είπε με αφοπλιστικό χαμόγελο: “Κύριε, μια στιγμή να πάω στο αυτοκίνητό μου, γιατί έδωσα όλα τα χρήματα που είχα πάνω μου σε ψώνια μέσα…” Φυσικά σε λίγα λεπτά επέστρεψε, πλήρωσε και απόλαυσε τον καφέ της!

Τα έσοδα του μπαζάρ θα διατεθούν για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς του Σωματείου.

Αυτόπτης μάρτυρας.