«Έπεσα θύμα βιασμού στα 19 μου»

Η Lady Gaga αποκαλύπτει την τραυματική εμπειρία της ζωής τηςAA747BE4A9F9E77BC1B54411F944BDA5

Θύμα βιασμού στα 19 της χρόνια έπεσε η Lady Gaga. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η τραγουδίστρια σε μια νυχτερινή ραδιοφωνική εκπομπή με παρουσιαστή τον Howard Stern.

Όπως είπε η σταρ της ποπ, όταν ήταν 19 ετών ένας άνδρας με τα διπλά της χρόνια, της επιτέθηκε και τη βίασε.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως για πολλά χρόνια δεν ήθελε να παραδεχθεί αυτό που της συνέβη και όταν το συνειδητοποίησε, δεν επιθυμούσε να μοιραστεί την τραυματική εμπειρία της με κανέναν.

«Πέρασα τρομακτικές στιγμές, για τις οποίες τώρα μπορώ να χαμογελάσω, αλλά μόνο γιατί υποβλήθηκα σε ψυχοθεραπεία για να καταφέρω να θεραπευθώ. Ήμουν κρυμμένη σε μία γωνία. Δεν ήμουν ο εαυτός μου. Ήμουν μόλις 19 ετών. Πήγαινα στο καθολικό σχολείο και αφότου συνέβη αυτό το τρελό πράγμα σκέφτηκα “Έτσι είναι οι ενήλικες;”. Ήμουν πολύ αθώα», επισήμανε η 28χρονη τραγουδίστρια.

Όταν ρωτήθηκε αν αντιμετώπισε πότε τον βιαστή της, είπε: «Θα με τρομοκρατούσε. Θα παρέλυα. Μία φορά τον είδα σε ένα κατάστημα και είχα παραλύσει από το φόβο. Ήμουν λίγο μεγαλύτερη από όταν συνέβη το περιστατικό. Δεν το είπα σε κανέναν, ούτε στον εαυτό μου. Και μετά είπα ότι όλο το ποτό κι η ανοησία… Πρέπει να πας στην πηγή, αλλιώς δεν θα φύγει. Δεν πρόκειται να φύγει», πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα, τόνισε πως θα αναλάβει την ευθύνη για τον πόνο που βίωσε, θα συνεχίσει να δείχνει όμορφα, μην επιτρέποντας στον άνθρωπο που την κακοποίησε να της κλέψει όσα δημιουργικά έχει πραγματοποιήσει.

NewsBeast.gr