Στην Αρτα και στην Α’ Αθήνας υποψήφιος ο Αλέξης Τσίπρας

Δημοσιοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής οι λίστες των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι υποψήφιος στην Αρτα και στην Α’ Αθήνας.Στην Α’ Αθήνας κατεβαίνουν επίσης -μεταξύ άλλων- η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Νίκος Βούτσης, η Μαρία Μπόλαρη και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης και ο διευθυντής της «Αυγής» Νίκος Φίλης.

Στη Β’ Αθήνας η λίστα περιλαμβάνει τους Παναγιώτη Κουρουμπλή, Όλγα-Νάντια Βαλαβάνη, Γιάννη Δραγασάκη, Δημήτρη Στρατούλη, Βασιλική Κατριβάνου, Ευκλείδη Τσακαλώτο, Στάθη Παναγούλη, Γιάννη Βαρουφάκη, Δημήτρη Βίτσα, Νίκο Χουντή, Νίκο Παππά, Οδυσσέα Βουδούρη, Ηλία Λιβάνη. κ.ά.

Στην Α’ Πειραιώς κατεβαίνει ο Θόδωρος Δρίτσας, στη Β’ Πειραιά η Ευγενία Βαμβακά, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ στο υπόλοιπο Αττικής ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο Νάσος Αθανασίου, ο Γιώργος Πάντζας κ.ά.

Στην Α΄Θεσσαλονίκης ο Τάσος Κουράκης, ο Γιάννης Αμανατίδης, η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, η Ιωάννα Γαϊτάνη, στη Β’ Θεσσαλονίκης η Λίτσα Αμμανατίδου, στην Πέλλα η Θεοδώρα Τζάκρη, στην Κοζάνη η Ραχήλ Μακρή, στη Λάρισα ο Δήμτρης Γελαλής, η Ηρώ Διώτη, στην Ημαθία ο Κώστας Λαπαβίτσας κ.ά.

Από τις λίστες λείπει το Κιλκίς, όπου αναμένεται να κατέβει ο Θόδωρος Παραστατίδης. Δεν είναι τελικά υποψήφιος ο Χάρρυ Κλυνν.

Newsroom ΔΟΛ