Σαμαράς:Έλληνες ΜΗΝ ανησυχείτε.Κάνω ότι μπορώ για την θωράκιση των τραπεζών

Επαφές με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τον Μάριο Ντράγκι είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εν όψει εκλογών, αλλά και με αφορμή τη μεθαυριανή συνεδρίαση της ΕΚΤ, την οποία χαρακτήρισε «ιδιαιτέρως σημαντική».

«Αύριο και μεθαύριο κρίνεται από την ΕΚΤ το θέμα του ”ELA”, του έκτακτου μηχανισμού παροχής ρευστότητας. Αυτή την ώρα πρωταρχική μου μέριμνα είναι η θωράκιση του τραπεζικού συστήματος και της οικονομίας» τόνισε ο κ.Σαμαράς λίγα 24ώρα πριν την μεγάλη μάχη, προσπαθώντας παράλληλα να καθησυχάσει τον ελληνικό λαό.
«Οι συμπατριώτες μου όπως με εμπιστεύτηκαν αυτά τα δύσκολα χρόνια να είναι βέβαιοι ότι σήμερα και στις 26 Ιανουαρίου θα κάνουμε ότι είναι αναγκαίο για την πατρίδα με σιγουριά, χωρίς παχιά λόγια και υπερβολές που αυτή τη στιγμή μόνο κακό κάνουν» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, αφήνοντας αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις Βαρουφάκη και Χιωτίδη.
«Είναι λοιπόν πολύ σημαντική αυτή η συνεδρίαση της ΕΚΤ και είναι σημαντικό να υπάρχει σε αυτόν τον τόπο σοβαρότητα από όλους» κατέληξε.
ΒΙΝΤΕΟ STAR