Στον κόσμο του ο μητροκτόνος – Το οικογενειακό δράμα πίσω από το έγκλημα της Βούλας

Στον κόσμο του ο μητροκτόνος – Το οικογενειακό δράμα πίσω από το έγκλημα της Βούλας

Πάγωσε και ο εμπειρότατος εισαγγελέας αντικρίζοντας τον 24χρονο μητροκτόνο. Ο εισαγγελέας επιχείρησε να πάρει κατάθεση από το νεαρό, όμως εκείνος είχε “χαμένο” το βλέμμα στο κενό, έμενε ακίνητος και έμοιαζε να μην έχει καμία επαφή με το περιβάλλον. Το πρωτοφανές έγκλημα στη Βούλα κρύβει ένα μεγάλο οικογενειακό δράμα.

Ο νεαρός ρώτησε μόνο κάποια στιγμή τους αστυνομικούς που βρίσκεται. Ύστερα βυθίστηκε στις σκέψεις του. Στον εισαγγελέα είπε μόνο το όνομά του, μετά ξανά σιωπή. Φάνηκε να αποκτά μια κάποια επαφή με το περιβάλλον όταν είδε τον πατέρα του.

Ο 24χρονος βρέθηκε τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της ίδιας του της μητέρας σε κατάσταση σοκ να περιφέρεται ξυπόλητος, φορώντας μόνο ένα κοντομάνικο μπλουζάκι μέσα στο κρύο στις ερημιές του Χελμού.

Ήταν φανερό ότι δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να του πα΄ρουν κουβέντα. Όμως όλα δείχνουν ότι το παλιό σοβαρό πρόβλημα του 24χρονου επανήλθε σε χειρότερη μορφή.
Τα ψυχολογικά προβλήματα του νεαρού ήταν γνωστά. Είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κλινική, είχε βελτιωθεί η κατάστασή του και είχε επιστρέψει στην οικογένειά του που τον φρόντιζε.
Τον τελευταίο καιρό όμως, λένε οι πληροφορίες, η κατάστασή του είχε αρχίσει και πάλι να επιδεινώνεται. Ο νεαρός είχε αρχίσει να δείχνει σημάδια επιθετικής συμπεριφοράς και στρεφόταν συχνά κατά των ίδιων του των γονιών.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός ίσως κατάλαβε πως επίκειται νέος εγκλεισμός του στη φυλακή. Ίσως ήταν αυτή η σπίθα.

Όπως και να ‘χει το αποτέλεσμα είναι ένα. Φρικιαστικό.
Ο ιατροδικαστής μέτρησε τουλάχιστον 45 μαχαιριές στο σώμα της άτυχης μητέρας του.
Για τους αστυνομικούς δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. DNA της μητέρας του ανιχνεύτηκε στα ματωμένα του ρούχα. Λείπε μόνο το μαχαίρι που χρησιμοποίησε, όμως φαίνεται ότι ο νεαρός κάπου το πέταξε στις τρεις ημέρες που περιφερόταν στις ερημιές του Χελμού και θεωρείται απίθανο να βρεθεί.

Τώρα ο νεαρός θα πάρει μετά από σχετική εντολή του εισαγγελέα τον δρόμο για το ψυχιατρείο.