Ραγίζει καρδιές η σερβιτόρα που δώρισε το νεφρό της σε έναν άγνωστο πελάτη

Υπάρχουνε στιγμές σε αυτή τη ζωή που χαίρεσαι που είσαι άνθρωπος μιας και οι γύρω σου σε εκπλήσσουν ευχάριστα και παρά τα προβλήματα δείχνουν να έχουν μέσα τους αγάπη και ανθρωπιά.

Η Mariana Villarreal, η οποία είναι σερβιτόρα σε γνωστή αλυσίδα εστιατορίων στην Αμερική, έκανε κάτι πραγματικά εκπληκτικό. Δώρισε το νεφρό της σε ένα πελάτη, που μετά βίας ήξερε.

Ο Don Thomas της εκμυστηρεύτηκε το πρόβλημά τους, πως έχασε και τα δύο του νεφρά και εκείνη με απόλυτη φυσικότητα τον ρώτησε: «Εχω δύο, θες το ένα;».

Η Mariana δεν είναι, όμως, «υπερφυσικά» ανιδιοτελής. Πίσω από την πρότασή της υπάρχει μια πικρή ιστορία, καθώς μερικές μέρες πριν η γιαγιά της είχε χάσει τη ζωή της από νεφρική ανεπάρκεια.

«Δεν ήμουν σε θέση να κάνω τίποτα για τη γιαγιά μου. Αν μπορεί ο Don να ζήσει παραπάνω ευτυχισμένος, εμένα μου αρκεί. Είναι στο χέρι μου και στο χέρι του Θεού να τον κρατήσει στη ζωή», ανέφερε η νεαρή κοπέλα.

Οι δυο τους υποβλήθηκαν σε εγχείρηση και χαίρουν άκρας υγείας.

Η Mariana ελπίζει η κίνησή της να εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους να προχωρήσουν σε δωρεά οργάνων, καθώς είναι πολλοί εκείνοι που τα έχουν ανάγκη.