ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: Κοροϊδεύουν

Georg08/06/2015 12:04

Ο Πάνος Σκουρλέτης δηλώνει…ότι το υπουργείο Εργασίας, δίνει την μάχη για… την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης την υπεράσπιση συντάξεων και ασφαλιστικών δικαιωμάτων ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις την αύξηση του κατώτατου μισθού το χτύπημα της αδήλωτης εργασίας και εγώ έχω να πάρω σύνταξη γήρατος ΙΚΑ από τον Απρίλιο μήνa.

Ο κ. Κορωνάκης υποστήριξε επίσης ότι συντάξεις και μισθοί είναι εξασφαλισμένοι, ενώ για το θέμα του ΦΠΑ εκτίμησε ότι θα βρεθεί λύση, σημειώνοντας πως “στόχος είναι από την αλλαγή να μην επιβαρυνθούν παραπάνω τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Προτεραιότητα η πληρωμή μισθών και συντάξεων

Για τις δηλώσεις στελεχών ότι προτεραιότητα έχει η πληρωμή μισθών και συντάξεων και έπεται η καταβολή της δόσης στο ΔΝΤ, ο υπουργός ανέφερε πως αυτή είναι μια πάγια αρχή την οποία έχει ακολουθήσει από την αρχή αυτή η κυβέρνηση και έχει καταστήσει σαφές ποιες είναι οι προτεραιότητές της.

08/06/201509:4211

Σκουρλέτης: προηγούνται μισθοί και συντάξεις«

Τέλη Ιουνίου προηγείται η πληρωμή των μισθών και συντάξεων και θα δούμε τι θα γίνει με τις δόσεις στο ΔΝΤ».

Ολόι τους την ίδια …κασσέτα …παίζουνε…

Καταγγέλλω την ελληνική κυβέρνηση για διγλωσσία, επιμένοντας πως άλλη γλώσσα χρησιμοποιεί στο εξωτερικό και άλλη στο εσωτερικό. Μιλάνε για πλεονάσματα, όταν η κυβέρνησή έχει κάνει στάση πληρωμών. σε μισθούς και συντάξεις, όπως και στην δικιά μου περίπτωση, που έχω να λάβω σύνταξη γήρατος του ΙΚΑ απο τον ΑΠΡΉΛΙΟ ΜΉΝΑ.

Οι κόποι ετών των εργαζομένων δεν αποτελούν κτήμα κανενός κόμματος, καμίας διοίκησης ασφαλιστικού ταμείου και ασφαλώς καμίας παρέας ερασιτεχνών Πολιτικων,που προσπαθούν να πείσουν ότι κυβερνούν οπως, οι μαθητευόμενοι μάγοι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ συνεχίζουν τα θαύματά τους, στην πλάτη των Ελλήνων ασφαλισμένων.

Αμφιβάλλω αν και οΙ ίδιοι, πια, πιστεύουν τα ψέματά τους. Καλο ειναι να σταματησουνε να παιζουνε με τον πονο και την δυστιχια των συνταξιουχων .

Λένε ψέματα, διαψεύδονται, μεγαλοστομίες, παίρνουν λόγιa πίσω.

Ποιος θα πληρώσει τώρα που πήγαμε στην ύφεση και τα ελλείμματα. Ο λαός θα τα πληρώσει, όχι οι κακοί ξένοι.

Θυμίζω ότι όλο το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν γεμάτο από «δημιουργικές ασάφειες», ώστε να μπορεί να απευθύνεται με διπλή γλώσσα στο ακροατήριο που τον ενδιέφερε: Με τίτλους και συνθήματα στο λαό, για να του κλέψει την ψήφο, με δεσμεύσεις για άμεσα μέτρα ανάκαμψης της κερδοφορίας στους εργοδότες, για να αποσπάσει τη στήριξή τους. Μετεκλογικά, βέβαια, επιβεβαιώνεται ότι αυτή η «δημιουργική ασάφεια» ευνοεί τους επιχειρηματικούς ομίλους (γι’ αυτό πανηγυρίζει ο ΣΕΒ) και χαντακώνει το λαό. Είναι κι αυτό ένα κριτήριο για όσα περιμένουν το λαό με τη συμφωνία στο Γιούρογκρουπ και την αντίστοιχη που θα ακολουθήσει μετά τη λήξη του τετραμήνου

Τελικά, πολύ μαυρίλα πλάκωσε σε τούτη τη χώρα των Ρωμιών. Δεν έχει μείνει κολυμπηθρόξηλο όρθιο. Ψάχνεις με το φανάρι καταμεσήμερο να βρεις κάποιον, γαιτί έπαψες πια να εμπιστεύεσαι και τον ευατό σου όπως η δηλωση παρακάτο.

Σε πρόσφατη δήλωσή της η Πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.​ ​Κωνσταντοπούλου είπε ότι η προεκλογική υπόσχεση της σημερινής κυβέρνησης​ ​ότι «θα σκίσει με ένα νόμο τα μνημόνια» ήταν απλώς ένα… «σχήμα λόγου». Αν​ ​αυτό δεν είναι προκλητικός εμπαιγμός στα μάτια όσων πίστεψαν τις βουλιμικές​ ​υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τότε μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί.

Βερολίνο.