11η Πανεπιστημιάδα στις Σέρρες

Ξεκίνησαν  οι  θεατρικές  παραστάσεις  της  11ης Πανεπιστημιάδας  στην αίθουσα  ‘’Αστέρια’’  του  δήμου  Σερρών.  Οι  θεατρικές  ομάδες  των φοιτητών των Πανεπιστημίων της χώρας μας καθώς και του εξωτερικού για μια ακόμη  χρονιά συμμετέχουν και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, παρουσιάζοντας αξιόλογες παραστάσεις, που θα τις ζήλευαν ακόμη και επαγγελματίες ηθοποιοί. Πλήθος κόσμου κατακλύζουν  καθημερινά την αίθουσα  των  ‘’Αστεριών’’,  απολαμβάνοντας  αξιόλογες  θεατρικές παραστάσεις. Τις  παραστάσεις  των  πρώτων  ημερών  της  Πανεπιστημιάδας παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης.  Στο τέλος κάθε  παράστασης  απένειμε  αναμνηστικά  δώρα  στους  συμμετέχοντες φοιτητικούς θιάσους.

Ξεκίνησαν οι θεατρικές παραστάσεις της 11ης Πανεπιστημιάδας στην αίθουσα ‘’Αστέρια’’ του δήμου Σερρών. Οι θεατρικές ομάδες των φοιτητών των Πανεπιστημίων της χώρας μας καθώς και του εξωτερικού για μια ακόμη χρονιά συμμετέχουν και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, παρουσιάζοντας αξιόλογες παραστάσεις, που θα τις ζήλευαν ακόμη και επαγγελματίες ηθοποιοί. Πλήθος κόσμου κατακλύζουν καθημερινά την αίθουσα των ‘’Αστεριών’’, απολαμβάνοντας αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις. Τις παραστάσεις των πρώτων ημερών της Πανεπιστημιάδας παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης. Στο τέλος κάθε παράστασης απένειμε αναμνηστικά δώρα στους συμμετέχοντες φοιτητικούς θιάσους.

H καθηγήτρια του τμήματος Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου “Paisii Hiledarski” της Φιλιππούπολης Velichka Simonova­ Grozdeva σε εξαιρετικά ελληνικά, μας μιλησε για τη συμμετοχη της θεατρικής ομάδας στην  11 Πανεπιστημιαδα θεάτρου . Το βράδυ Κυριακή 31/5    στις 9 η εκπληκτική ομάδα του πανεπιστημίου Φιλιππούπολης θα ανεβάσει  την παράσταση .
H καθηγήτρια του τμήματος Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου “Paisii Hiledarski” της Φιλιππούπολης Velichka Simonova­ Grozdeva σε εξαιρετικά ελληνικά, μας μιλησε για τη συμμετοχη της θεατρικής ομάδας στην 11 Πανεπιστημιαδα θεάτρου .
Το βράδυ Κυριακή 31/5 στις 9 η εκπληκτική ομάδα του πανεπιστημίου Φιλιππούπολης θα ανεβάσει την παράσταση .