Αστυνομικός δολοφόνησε την 7χρονη κόρη του

Ρεπορτάζ: Ιωάννα Θυμουλέα

enikos.gr

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η οικογενειακή τραγωδία στον Εύοσμο, στη Θεσσαλονίκη, με τον παιδοκτόνο αστυνομικό που δολοφόνησε την 7χρονη κόρη του.

Το enikos.gr επικοινώνησε με γείτονες της οικογένειας, οι οποίοι δηλώνουν συγκλονισμένοι. Όπως ανέφεραν αδυνατούν να πιστέψουν την τραγική είδηση. “Είναι απίστευτο. Τα βλέπουμε στην Αμερική τα είδαμε και στην γειτονιά μας” ανέφερε καταστηματάρχης της περιοχής που περιγράφει τον αστυνομικό ως “μαζεμένο”, “ευγενικό” και “τυπικό”.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία ανθρώπου που γνώριζε καλά την οικογένεια του αστυνομικού και από την πρώτη στιγμή βρέθηκε έξω από το σπίτι, ο παιδοκτόνος κάλεσε την αστυνομία λέγοντας “ελάτε γιατί έπνιξα την κόρη μου”. Αναφέρει επίσης ότι η μητέρα έλειπε από το σπίτι την ώρα του εγκλήματος, ενώ όταν επέστρεψε, στο σημείο είχαν φτάσει περιπολικά και ασθενοφόρα και δεν μπόρεσε καν να μπει στο σπίτι.

Όπως δήλωσε γείτονας της οικογένειας στο enikos.gr, η τραγική μητέρα έκλαιγε και ούρλιαζε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε.