SKY Greece: Ακύρωση πτήσης προς Νέα Υόρκη λόγω του Ελέγχου Κεφαλαίων

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα την Τρίτης η νεοσύστατη αεροπορική εταιρεία που δημιούργησαν ομογενείς από τον Καναδά , SKY Greece ενημέρωσε το επιβατικό κοινό ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για τις 7 Ιουλίου από Αθήνα προς Νέα Υόρκη και αντιστρόφως. Σύμφωνα με την διοίκηση της εταιρείας αιτία είναι οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μετά από την επιβολή του capital control.

Στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης δεκάδες ομογενείς, μερικοί μάλιστα προχωρημένης ηλικίας και προερχόμενοι και από μακρινές πολιτείες της Αμερικής, ταλαιπωρήθηκαν χθες Τρίτη 7 Ιουλίου, διότι φτάνοντας στη Νέα Υόρκη πληροφορήθηκαν ότι η πτήση τους προς Αθήνα με την αεροπορική εταιρία SkyGreece ματαιώθηκε.

Σε ανακοίνωση της εταιρίας αποδίδεται η μη εκτέλεση των δρομολογίων στον έλεγχο Κεφαλαίων που επιβλήθηκε στις ελληνικές Τράπεζες. Παράλληλα τονίζεται ότι η προγραμματισμένη πτήση της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

H SkyGreece Airlines με λύπη της ανακοινώνει για λόγους ανωτέρας βίας ότι λόγω της κρίσης στην Ελλάδα, του ελέγχου κεφαλαίων, περιορισμού στην μεταφορά κεφαλαίων στο εξωτερικό όπως έχουν επιβληθεί από την Ελληνική Κυβέρνηση, είμαστε αναγκασμένοι να αναγγείλουμε την ακύρωση της πτήσης GW411/ 07 Ioυλίου από Αθήνα προς Νέα Υόρκη καθώς και της πτήσης GW412/ 07 Ioυλίου από Νέα Υόρκη προς Αθήνα.

GW411 και GW 412 : Νέα Υόρκη – Αθήνα

Όλοι οι επιβάτες που επηρεάζεται το ταξίδι τους από τις ακυρωμένες πτήσεις θα μεταφερθούν στην πτήση της Παρασκευής 10 Ιουλίου, GW411/10JUL από Αθήνα για Νέα Υόρκη και από Νέα Υόρκη προς Αθήνα με την πτήση GW412/10JUL. Οι επιβάτες των συγκεκριμένων πτήσεων διατηρούν το δικαίωμα της πλήρους ακύρωσης των εισιτηρίων τους , ή τη μερική ακύρωση του μη χρησιμοποιημένου μέρους των εισιτηρίων τους ή της αλλαγής ημερομηνιών του ταξιδιού τους χωρίς καμία επιπρόσθετη επιβάρυνση σε οποιαδήποτε άλλη πτήση της SkyGreece Airlines.

H SkyGreece Airlines ζητά συγνώμη για την ταλαιπωρία. Για οποιοδήποτε αίτημα ή επιπλέον πληροφορίες, παρακαλώ στείλτε μας e-mail στο : wecare@skygreece.com

Όλες οι πτήσεις από και προς τον Καναδά θα πραγματοποιηθούν κανονικά με βάση το πρόγραμμα.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα γραφεία μας στο Τορόντο +1-450-781-8585/ +1-855-781-8585, στα γραφεία μας στην Ελλάδα +30 216 500 5500 για οποιαδήποτε πληροφορία”.